AUDICO AVEC G2 ÄÄNENTOISTO-JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄT

MadeInFinland


Audico on suomalainen yritys joka on lähes 60 vuoden ajan kehittänyt, valmistanut ja toteuttanut julkisten tilojen informaatiojärjestelmiä. Tuhannet koulut, sadat kokoontumistilat ja kymmenet risteilijät sekä sadat erikoisalukset ovat olleet kohteitamme. Audicon valmistamia järjestelmiä on käytössä ympäri maailmaa aina Rovaniemeltä Australiaan.  


Audico Avec G2 on EN 54-16 sertifioitu poistumishälytys-ja turvakuulutusjärjestelmä , jolla voidaan täyttää hyvin kattavasti monia äänentoistotarpeita. Järjestelmän ydin on digitaalinen monikanavavahvistin, joka sisältää monipuolisen signaalinkäsittelyn ja järjestelmän toiminnan valvontarutiinit. Digitaalisuuden ansiosta järjestelmän äänenlaatu, taloudellisuus ja joustavuus ovat erinomaisella tasolla. 

Audicon viimeisimpänä tuoteuutuutena kokousjärjestelmissä toimii Eduskunnan uudistetun istuntosalin edustajapaneelit. Audico on kehittänyt ohjelmiston ja paneelit salin informaatiojärjestelmää varten.  

Lataa Avec-esite


ABC 488 VARAVOIMAN VIRTALÄHDE

ABC 488 Virtalähde täydentää AVEC-järjestelmän varavoimatarpeet poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmissä standardien vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää

AUM 800 YLEISVALVONTAYKSIKKÖ

AUM 800 yleisvalvontayksikkö mahdollistaa ulko- puolisten tehovahvistimien käytön AVEC järjestelmän kanssa. AUM 800 on EN 54-16  sertifioitu ja  sitä voidaan hyödyntää valvotuissa poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmissä.

Lue lisää

AIN 100 YLEISLIITYNTÄYKSIKKÖ

AIN 100 on monipuolinen yleisliityntäyksikkö AVEC äänentoisto-, poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmän yhdistämiseksi TCP/IP verkon yli toimivaksi laitekokonaisuudeksi. Yksi ja ainoa laite mahdollistaa niin audion (VoIP) kuin myös järjestelmän ohjausdatan siirron verkossa olevien AVEC-laitteiden välillä.

Lue lisää


18.6.2018 Audico Technology Oy on perustettu

Audico Technology Oy:n tavoitteena on kehittää ja valmistaa johtavia sertifioituja äänentoisto-, äänievakuointi- ja informaatiojärjestelmiä. Uusi yhtiö voi keskittyä uusien innovaatioiden löytämiseen ja kaikkiin niihin toimiin, jotka vaikuttavat toiminnan vakaaseen kasvuun. Lisäksi erillinen teknologiayhtiö voi toimia joustavammin kehitys- ja innovaatiohankkeissa sekä toimialan verkostoissa.

Lue lisää


SERTIFIKAATIT

Audico Avec G2 järjestelmä on sertifioitu ja täyttää EN 54-16, EN 54-4 ja EN 60849 standardit.
EtusivuLaatikot

Lue sertifikaateistamme
"Olemme ottaneet innolla vastaan haasteet, joita 
alaa ohjaavien Euroopan laajuisten standardien
käyttöönotto tuo tullessaan. Fokus on siirtymässä
yhä enemmän hälytysjärjestelmiin kuitenkin  Rainounohtamatta sen muita käyttömahdollisuuksia julkisten tilojen
äänentoistotarpeisiin.”


Raino Hyttinen, kehitysjohtaja,
Audico Systems Oy