AUDICO AVEC G2 ÄÄNENTOISTO-,
POISTUMISHÄLYTYS- JA TURVAKUULUTUSJÄRJESTELMÄ

MadeInFinland


Audico Avec G2 on Audicon uusin äänijärjestelmätuote, jolla voidaan täyttää hyvin kattavasti monia äänentoistotarpeita. Järjestelmän ydin on digitaalinen monikanavavahvistin, joka sisältää monipuolisen signaalinkäsittelyn ja järjestelmän toiminnan valvontarutiinit. Digitaalisuuden ansiosta järjestelmän äänenlaatu, taloudellisuus ja joustavuus ovat erinomaisella tasolla.

Yhteen laitteeseen on yhdistetty sekä viihde- että kuulutuskäyttöominaisuudet ja standardien mukaiset järjestelmän valvontarutiinit. Audico Avec G2 on optimaalinen taustamusiikki-, poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmä kaikkiin julkisiin rakennuksiin.

Lataa Avec-esite


ABC 488 VARAVOIMAN VIRTALÄHDE

ABC 488 Virtalähde täydentää AVEC-järjestelmän varavoimatarpeet poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmissä standardien vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää

AUM 800 YLEISVALVONTAYKSIKKÖ

AUM 800 yleisvalvontayksikkö mahdollistaa ulko- puolisten tehovahvistimien käytön AVEC järjestelmän kanssa. AUM 800 on EN 54-16  sertifioitu ja  sitä voidaan hyödyntää valvotuissa poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmissä.

Lue lisää

AIN 100 YLEISLIITYNTÄYKSIKKÖ

AIN 100 on monipuolinen yleisliityntäyksikkö AVEC äänentoisto-, poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmän yhdistämiseksi TCP/IP verkon yli toimivaksi laitekokonaisuudeksi. Yksi ja ainoa laite mahdollistaa niin audion (VoIP) kuin myös järjestelmän ohjausdatan siirron verkossa olevien AVEC-laitteiden välillä.

Lue lisää


18.5.2015 Mein Schiff 4 valmistui Turun telakalta

Audico Systems Oy on toimittanut Meyer Turun telakalla juuri valmistuneeseen TUI-varustamon tilaamaan risteilyalus Ms Mein Schiff 4:een koko laivan kattavan Audico AVEC G2-tuoteperheeseen perustuvan PA/GA hätäkuulutusjärjestelmän.

Lue lisää


SERTIFIKAATIT

Audico Avec G2 järjestelmä on sertifioitu ja täyttää EN 54-16, EN 54-4 ja EN 60849 standardit.
EtusivuLaatikot

Lue sertifikaateistamme
"Olemme ottaneet innolla vastaan haasteet, joita 
alaa ohjaavien Euroopan laajuisten standardien
käyttöönotto tuo tullessaan. Fokus on siirtymässä
yhä enemmän hälytysjärjestelmiin kuitenkin  Rainounohtamatta sen muita käyttömahdollisuuksia julkisten tilojen
äänentoistotarpeisiin.”


Raino Hyttinen, kehitysjohtaja,
Audico Systems Oy