Audicon laitehuoltopiste

AV-järjestelmien ja laitteiden huolto on osa ylläpitoa, joka takaa järjestelmän toimivuuden kaikissa tilanteissa, pidentää järjestelmien ja laitteiden elinkaarta ja säästää sekä rahaa että ympäristöä.

Huollamme yksittäisiä laitteita sekä yritysten järjestelmiä - neuvotteluhuoneista  ja valvomoista myymälöiden näyttöihin. Audicon palvelut kattavat omien laitteidemme tukipalvelujen lisäksi myös huoltopalvelujen tarjoamiseen kolmannen osapuolen toimittamille laitteille ja järjestelmille.

Toimimme edustamiemme AV-laitteiden virallisena huoltopisteenä ja vastaamme niiden laadukkaasta huollosta sekä varaosapalvelusta. Palvelemme tämän lisäksi lukuisien muiden valmistajien AV-laitteiden huoltopisteenä.

Huollamme, korjaamme, ylläpidämme - valo-, ääni- ja kuva kalustoa sekä ammattilaisille että yksityishenkilöille. Henkilökunnallamme on laaja kokemus ja koulutus, neuvomme  ja hoidamme tarvittaessa huollon yhteisyöverkoston kautta. Palvelemme ripeästi ja tehokkaasti asiakkaitamme sekä huoltopisteessämme että asiakkaan omissa tiloissa.

Ota yhteyttä huoltoon >>