Ratkaisut

Toimivaa esitystekniikkaa

Laadukkaat ja luotettavat audiovisuaaliset järjestelmät kaikkiin toimitiloihin - räätälöitynä viestintätarpeiden ja esitysteknisten vaatimusten mukaisesti. Audico tarjoaa näyttävät ja helppokäyttöiset työkalut neuvotteluun.

Lue lisää

Uudet välineet opetukseen

Innovatiivisen ja interaktiivisen oppimisympäristön ratkaisut. Opiskelua ja opetusta tukevat ja monipuolistavat modernit esityslaitteet kaiken kokoisiin tiloihin luokkahuoneista auditorioihin.

Lue lisää

Tehoa kokouksiin

Toimivat, luotettavat ja yksilöidyt ratkaisut auditorioihin, juhlasaleihin, kokous- ja kongressitiloihin, valtuustoihin ja oikeussaleihin. Esitystekniikka ja kokousjärjestelmät moninaisiin käyttöympäristöihin.

Lue lisää

Ratkaisut yhteistyöhön

Teknologia mahdollistaa kokoontumisen ja kommunikoinnin missä tahansa. Audico tarjoaa monipuolisia integroituja viestintätyökaluja ja tehokkaita esitysteknisiä ratkaisuja yritysten ja yhteisöjen käyttöön.

Lue lisää

Audiovisuaalista tunnelmaa

Tapahtumissa ja tiloissa elämyksien avaimina ovat äänentoisto, valaistus ja visuaaliset elementit. Audico tarjoaa kattavasti kaikki tuotteet elämystuotantoon.

Lue lisää

Turvallinen äänievakuointi

Poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmien keskeinen tehtävä on välittää informaatiota. Audico tarjoaa monipuoliset ja standardien mukaiset äänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät.

Lue lisää

Valossa on voimaa

Valolla korostetaan ja häivytetään, ohjataan katsetta ja käyttäytymistä sekä luodaan tunnelmaa ja kerrotaan tarinaa. Audico tarjoaa kaikki tuotteet valaistukseen ja ohjaukseen liiketiloissa, studioissa ja esitystiloissa.

Lue lisää

Puheäänet peittoon

Avokonttoreissa, odotustiloissa ja palvelupisteissä tarvitaan peittoääntä poistamaan puheäänen häiriöt ja varjelemaan yksityisyyttä. Audico tarjoaa huoneakustiikan viimeisimmät tehokkaat ja kattavat ratkaisut.

Lue lisää

Elämyksiä liiketilaan

Viestintään käytetään ääntä, valoa ja kuvaa. Samat elementit toimivat elämysten luomiseen. Asiakastiloissa näiden merkitys korostuu ja Audico opastaa hyödyntämään elementtejä tehokkaasti ja yksilöllisesti.

Lue lisää

Tehokkuutta valvontaan

Valvomoratkaisut edellyttävät vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa. Laadukkaat pitkän elinkaaren tuotteet, suunnittelu, toteutus ja ylläpito – kaikki toimintakriittisiin tiloihin Audicosta.

Lue lisää

Turvaa äänentoistolla

Äänentoistoa on kaikkialla vaikka sitä ei kuule. Niin on tarkoituskin ­­- kunnes luotettava järjestelmä takaa hallitun viestinnän hätätilanteessa.

Lue lisää

Selkeää selostusta

Akustisesti haastavat tilat asettavat omat vaatimuksensa äänentoistolle. Audicon äänentoiston ammattilaiset ratkaisevat ongelmat.

Lue lisää

Eloa tapahtumaan

Konserttisalit, klubit, teatterit ja muut tapahtumatilat viihdyttävät paitsi esitysten tähtien myös energisen ja elämyksellisen audiovisuaalisen kokemuksen kautta. Audicon valikoimista löytyy luotettavat välineet elämysten luomiseen.

Lue lisää

Puitteet kohtaamisiin

Musiikki ja äänet, valaistus ja erilaiset elävät valo- ja kuvapinnat tuovat tiloihin tunnelmaa. Audico tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja joilla liiketilassa luodaan asiakkaille elämyksiä.

Lue lisää

Näyttävästi esillä

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Näyttötekniset ratkaisut kehittyvät jatkuvasti, tarjoten uusia mahdollisuuksia viestintään. Kuvan käsittely ja siirtotekniikat mahdollistavat uudenlaisen läsnäolon.

Lue lisää

Ylläpitäen toimivuutta

Kaikki tekniset järjestelmät tarvitsevat toimivuuden varmistamiseksi säännöllistä ylläpitoa, päivitystä ja huoltoa. Audicon huolto- ja ylläpitopalvelut vapauttavat asiakkaan kaikista AV-huolista.

Lue lisää

Kuuluvasti kaikkialle

Kuulutusjärjestelmät ovat tärkeä osa viestintää niin lentokentillä kuin tehtaissa. Monipuoliset järjestelmät joustavat moneen tarpeeseen.

Lue lisää

Toimivaa elämystekniikkaa

Näyttämöt ovat koneistoja joissa jokaisen pienen osan on toimittava täydellisesti. Audico tarjoaa laadukkaat tuotteet ja suunnitellut kokonaisratkaisut kaiken kokoisille lavoille.

Lue lisää

AUDIOVISUAALISTEN JA ESITYSTEKNISTEN RATKAISUJEN TALO

Audiovisuaaliset järjestelmät helpottavat elämäämme työssä ja luovat meille elämyksiä. Toimiva järjestelmä on usein ehdoton edellytys toiminnalle tai onnistuneelle tapahtumalle. Hyvä järjestelmä on luotettava, joustava ja helppo käyttää.

Vahva eri teknologioiden hallinta, pitkä kokemus, monipuoliset laadukkaat tuotteet ja asiakaslähtöinen palvelu ovat Audicon valtteja AV-järjestelmätoimittajana. Laadukkaaseen suunnitteluun perustuvien, mittatilaustyönä tehtyjen ratkaisujen avulla Audico pyrkii aina ylittämään asiakkaiden odotukset.

Audico toimittaa AV-laitteita ja -järjestelmiä vastaamaan tarpeita. Ohjaus, esitys- ja elämystekniset laitteet, äänentoisto sekä liitynnät kommunikointi-, valaistus- ja taloteknisiin järjestelmiin muodostavat usein yhtenäisen kokonaisuuden.

Järjestelmät suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa huomioiden  käyttöliittymien erityispiirteet ja tietoturvallisuuden.

Audicon palvelu kattaa kaiken ideoinnista ylläpitoon.