ELÄMYSTEOLLISUUDEN KUMPPANI

Audico on kerännyt historiansa varrella Suomen mittakaavassa uniikin kokemuksen ja tuotereservin palvelemaan elämystekniikan audiovisuaalisia tarpeita. Audico ymmärtää elämysten tuottamiseen tarvittavien järjestelmien ja laitteiden ominaisuudet sekä vaatimustason, joka niiden toiminnalle asetetaan. Näyttävyys, helppokäyttöisyys, eri järjestelmien synkronointi ja luotettavuus ovat avainelementtejä, kun Audico vastaa erikokoisten teattereiden, konserttisalien, klubien, auditorioiden, urheilutilojen ja stadioneiden audiovisuaalisiin tarpeisiin. Oleellista on palvella sekä yleisön että esiintyjien viihtyvyyttä ja taata suunnittelijoille ja tekniselle henkilökunnalle helpoimmat mahdolliset työkalut.

ÄÄNENTOISTO

Audicon vankka osaaminen teatteri- ja konserttisaliäänentoiston suunnittelussa ja toteutuksessa on vuosikymmenten mittainen. Audico on palvellut vuosien varrella niin pienten harrastajateattereiden ja pubien kuin suurten teatteritalojen ja konserttiareenoiden äänentoistokumppanina. Elämystekniikan osaaminen hakee vertaansa niin kustannus- kuin palvelutehokkuutensa puolesta.

VALAISTUS JA VALON OHJAUS

Esitys- ja konserttivalaistuksen tehtävänä on välittää elämyksiä katsojalle ja tukea taiteellista työtä. Tämän tuottamiseen tarvitaan erilaisia välineitä perinteisistä valonheittimistä aina vaikuttaviin valoefekteihin. 

Valaistuksessa ja sen hallinnassa tulee keskiössä olla tarvittavan valon, vallitsevan tilanteen ja halutun tunnelman luominen, ei monimutkainen ohjaaminen. Valon käyttöön tarvitaan salin koosta tai käyttökapasiteetista riippumatta luotettava järjestelmä ohjaukseen. Audico tarjoaa monia eri vaihtoehtoja pienistä koulunäyttämöiden ohjaimista suurten konserttisalien ohjaimiin. 

NÄYTTÄMÖMEKANIIKKA

Audicon valikoimaan kuuluu mekaniikkatuotteet nostimista valoansaksiin ja näyttämöverhoihin. Samasta paikasta asiakas saa alumiiniset trussirakenteet sekä erilaiset ripustustarvikkeet, kuten koukut ja kourat sekä teipit, näyttämökankaat ja efektilaitteet savukoneista saippuakuplakoneisiin.