ÄÄNTÄ KAIKKIIN TARPEISIIN 

Jokaisella tilalla on oma erityisluonteensa, joka asettaa vaatimukset äänentoistolle. Audico on erikoistunut äänentoiston kokonaisratkaisuihin. Audico toimittaa erilaisia, käyttäjälähtöisiä, kokonaisvaltaisia äänijärjestelmiä kouluista teattereihin ja varastoista lentokentille. Audico edustaa kattavasti laadukkaita äänituotteita kaiuttimista kaapeleihin, äänipöydistä mikrofoneihin. Lisäksi Audico on erikoistunut äänievakuointiin oman tuotekehityksen suunnitteleman, kansainvälisesti arvostetun Audico Avec -sarjan myötä.

SALI- JA ESITYSÄÄNENTOISTO

Audicon salijärjestelmät palvelevat käyttäjäänsä ja kuulijaansa monissa hyvinkin erilaisissa kohteissa. Käyttökohteina voivat olla koulujen salit, kirkot, monitoimihallit, jäähallit, stadionit, valtuustosalit, urheilukentät, ravintolat tai pubit. Koosta ja paikan haasteista riippumatta Audicolla on tieto ja taito täydellisen äänentoiston toteuttamiseksi tilaan kuin tilaan, myös laina- ja väliaikaiskäyttöön.

Audicon vankka osaaminen teatteri- ja konserttisaliäänentoiston suunnittelussa ja toteutuksessa on vuosikymmenten mittainen. Audico on palvellut vuosien varrella niin pienten harrastajateattereiden ja pubien kuin suurten teatteritalojen ja konserttiareenoiden äänentoistokumppanina. Elämystekniikan osaaminen hakee vertaansa niin kustannus- kuin palvelutehokkuutensa puolesta.

TAUSTAMUSIIKKI- JA KUULUTUSJÄRJESTELMÄT

Kauppakeskuksissa musiikkia ja mainoksia toistetaan yleisissä tiloissa, jonka lisäksi yksittäiset liikkeet haluavat tarjota asiakkailleen omaa taustamusiikkia ja äänimainontaa. Audicon tarjoamat äänentoistojärjestelmät mahdollistavat
liikkeiden yksilöllisten tarpeiden ja kauppakeskusten yleisten turvallisuusvaatimusten yhteensovituksen helposti.

Luotettavat Audico-kuulutusjärjestelmät hoitavat tiedotuksen ja ohjaavat toimintaa yrityksissä, liikekeskuksissa, sairaaloissa, paloasemilla ja muissa viranomaisrakennuksissa, teollisuuslaitoksissa, varastoissa ja logistiikkakeskuksissa. 

ÄÄNENTOISTO- JA ÄÄNIEVAKUOINTIJÄRJESTELMÄT

Äänievakuointijärjestelmän avulla voidaan hätätilanteessa ohjata ihmiset turvaan oikeaan suuntaan ja oikeaan aikaan. Äänievakuointijärjestelmät asennetaan julkisiin tiloihin, joista ihmiset pitää saada hätätilanteessa joko nopeasti ja hallitusti ulos tai vaihtoehtoisesti pysymään rauhallisesti sisällä turvassa. Äänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmän keskeinen tehtävä on välittää informaatiota – toisinaan myös äärimmäisissä olosuhteissa. Puhuttu viesti opastaa ihmisiä parhaiten, erityisesti vieraissa tiloissa. 

Audicon oma, Suomessa kehitetty ja valmistettu, Audico Avec G2 palvelee kaikissa äänentoiston tarpeissa.

Lue lisää Audico Avec -tuotteista >