O'LEARYS RAVINTOLAT
Audico Systems on saanut kunnian olla mukana kaikissa projekteissa; ravintoloissa Holiday Club kylpylähotellien yhteyteen Saimaalle, Kuusamoon ja Vuokatin Katinkultaan sekä ravintoloissa Pietarsaaren ja kahteen ravintolaa Helsinkiin.
O'LEARYS RAVINTOLAT
Urheilun seuraamiseen on jokaisessa ravintolassa panostettu; isoilta näytöiltä on mahdollista seurata monia eri lähetyksiä samanaikaisesti. Ravintoloilla on tarjolla maailmanlaajuisesti kattava urheiluvalikoima eri lähteistä, toivottu tapahtuma löytyy aina.
O'LEARYS RAVINTOLAT
Digitaaliset kuvamatriisit mahdollistavat monien samanaikaisten lähetysten näyttämisen valituissa näyttöryhmissä. Näyttöryhmät on suunniteltu palvelemaan eri seurueita ja eri tapahtumien seurantaa ravintolatilassa.

O’Learys urheiluravintolat

Tunnelmallista ja herkullista otteluiltaa toivottaen…

Tarina alkoi Bostonissa. Siellä O'Learysin perustaja, ruotsalainen Jonas Reinholdsson rakastui ainutlaatuiseen sekoitukseen erilaisia ihmisiä, ruokia, juomia ja urheilua, jotka olivat osa monia alueen ravintoloita. Hän myös rakastui Anne O’Learyyn ja Ruotsiin palattuaan he avasivat vuonna 1988 ensimmäisen O'Leary's-ravintolan Göteborgiin. Se oli Ruotsin ensimmäinen aito amerikkalainen urheilubaari - ja välitön menestys.

Nykyisin ravintoloita löytyy Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Suomesta, Espanjasta ja Singaporesta. Menestyksen syy piilee O'Leary's-ravintolan vuosien mittaan kehittyneessä konseptissa, jossa tiimille omistautuneet työntekijät ovat tasaisesti osallistuneet koko toiminnan kehittämiseen.

Nyt franchising-ravintoloita on perustettu vuosien 2012-2013 aikana Holiday Club -kylpylähotellien yhteyteen Saimaalle, Kuusamoon ja Vuokatin Katinkultaan. Lisäksi Pietarsaareen on noussut oma O'Learys ja Helsinkiin kaksi, joista toinen keskustaan ja toinen lentokentälle.

Suomessa Audico Systems on saanut kunnian olla mukana kaikissa O'Learys-projekteissa. O´Learysin maapäälliköllä Marcus Holmqvistillä on ollut vahva visio ravintoloiden laadukkaasta AV-tekniikasta.

”Olemme valinneet Audicon kumppaniksemme sen laadukkaan suunnittelutyön ja asennuksen jälkeisen tuen vuoksi,” Marcus kertoo.

Penkkiurheilijan unelma

Urheilun seuraamiseen on jokaisessa ravintolassa panostettu; isoilta näytöiltä on mahdollista seurata monia eri lähetyksiä samanaikaisesti. Ravintoloilla on tarjolla maailmanlaajuisesti kattava urheiluvalikoima eri lähteistä, mikä takaa, että toivottu tapahtuma löytyy aina.

Kaikkiin ravintolohin on valittu hyväksi havaitut, rankempaan 24/7 käyttöön suunnitellut Samsung Professional -ammattitason näytöt. Kaikki näytöt koosta riippumatta ovat teräväpiirto Full HD -näyttöjä. Suurimmassa O’Learys ravintolassa eri kokoisia näyttöjä on 36 kappaletta. Koko järjestelmä kuvalähteeltä näytölle tukee teräväpiirtoa. Digitaaliset kuvamatriisit mahdollistavat monien samanaikaisten lähetysten näyttämisen valituissa näyttöryhmissä. Näyttöryhmät on suunniteltu palvelemaan eri seurueita ja eri tapahtumien seurantaa ravintolatilassa. Näyttöryhmiä on ravintoloiden tiloista riippuen 7-16 kappaletta. Äänentoisto on luonnollisesti reititetty tukemaan näyttöryhmiä. Esimerkiksi Helsingin Forumin ravintolassa on käytössä laadukkaat, sirot ja tilan väritykseen sopivat RCF-kaiuttimet.

Näyttö- ja äänijärjestelmää ohjataan AMX-ohjauslogiikalla, jonka käyttöliittymä on ravintolasta riippuen joko kosketusnäytöltä tai tietokoneelta ohjattava. Samalla ohjauslogiikalla ohjataan myös ravintolatilan valaistusta.

Audico on pyrkinyt asiakkaan toiveiden mukaisesti huomioimaan tilan luonteen, tekemään esteettisesti hyviä valintoja ja pyrkinyt integroimaan tekniikan mahdollisimman huomaamattomasti.

”Yhteistyö O’Learys -ravintoloiden kanssa on toiminut loistavasti, kiitos asiakkaan vahvan ammattimaisen projektinvedon, sitoutumisen ja tekniikan ymmärryksen. O’Learys-ravintolat ovat myös tulleet niin tutuiksi, että niissä viettää mielellään itsekin vapaa-aikaa,” kertoo projektin vastaava myyntipäällikkö Olli Karisalmi. "Toiveena on tietysti, että O’Learys jatkaa tarinaa Suomessa, ja että Audico saa olla mukana myös seuraavassa ottelussa."


Tilaaja: O’Learys Trademark AB / Holiday Club
Arkkitehtisuunnittelu: O’Learys Trademark AB
AV-järjestelmien toimittaja ja urakoitsija: Audico Systems Oy

AV-ohjausjärjestelmä: AMX
Näyttölaitteet: Samsung
Videomatriisi ja digitaalinen kuvansiirto: Atlona
Äänentoisto: vaihtelee kohteen vaatimuksien mukaan
Äänen reititys ja prosessointi: Peavey Digitool MX16

Kuvat: O'Learys Trademark AB