Ajankohtaista

3.8.2018 Audico mukana Turvallisuus-messuilla Tampereella syyskuussa

Audico on mukana 11.-13.9.2018 Tampereella järjestettävillä Turvallisuus-messuilla. Esittelyssä muun muassa kotimainen Avec G2 äänentoisto-, poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmä sekä nykyainainen 24/7 valmomo Barco OpSpace ja UniSee -ratkaisuilla.

Lue lisää


1.8.2018 Audico mukana ensi kertaa Suomeen saapuvassa The Monitor Roadshow'ssa

The Monitor Roadshow rantautuu Suomeen syyskuun alussa - Audico on myös mukana matkassa! Ruotsista vuonna 2016 lähtenyt uudenlainen ja moderni AV-alan tapahtuma järjestetään ensi kertaa Suomessa - ja neljässä eri kaupungissa. Kiertue pysähtyy Jyväskylässä, Tamperella, Turussa ja Helsingissä.

Lue lisää


18.6.2018 Audico Technology Oy on perustettu

Audico Technology Oy:n tavoitteena on kehittää ja valmistaa johtavia sertifioituja äänentoisto-, äänievakuointi- ja informaatiojärjestelmiä. Uusi yhtiö voi keskittyä uusien innovaatioiden löytämiseen ja kaikkiin niihin toimiin, jotka vaikuttavat toiminnan vakaaseen kasvuun. Lisäksi erillinen teknologiayhtiö voi toimia joustavammin kehitys- ja innovaatiohankkeissa sekä toimialan verkostoissa.

Lue lisää


1.6.2018 Suomalainen AV-järjestelmätoimittaja Audico ostaa ruotsalaisen Electrosonicin

Tavoitteena on yrityksen kasvu, oman äänievakuointiteknologian viennin kasvattaminen ja markkinajohtajuus valvomojärjestelmissä. Espoossa ja Turussa toimivan audiovisuaalisten ratkaisujen toteuttajan ja laitevalmistajan Audico Systems Oy:n emoyhtiö Audico Holding Oy ostaa ruotsalaisen Electrosonic AB:n koko osakekannan. Electrosonic AB on maailmanlaajuisen Electrosonic Groupin ruotsalainen tytäryhtiö.

Lue lisää


24.4.2018 Palvelukeskus avattiin asiakkaiden avuksi

Audico haluaa tarjota toimialansa parasta palvelua. Siksi se perusti taloon uuden yksikön. Palvelukeskuksen yhdestä puhelinnumerosta löytyvät nyt kaikki asiakkaita palvelevat toiminnot.

Lue lisää


30.1.2018 Audico mukana SähköTeleValoAv-messuilla!

Audico on mukana 7.–9.2.2018 Jyväskylässä järjestettävillä SähköTeleValoAv -messuilla. Kolmipäiväisillä messuilla luvassa kiinnostavia seminaareja, ajankohtaisia tietoiskuja sekä paljon kivoja tuttuja. Palvemme osastolla A300 - tervetuloa!

Lue lisää


17.1.2018 Audicolle myönnetty Kauppalehden Kasvaja- ja Menestyjä-sertifikaatit

Audicolle myönnettiin vuonna 2017 Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti, johon ovat oikeutettuja viimeisen kolmen vuoden aikana liikevaihtoaan huomattavasti kasvattaneet yritykset. Tämän lisäksi saimme myös aiemmista vuosista tutun Menestyjä-sertifikaatin.

Lue lisää


2.10.2017 Uusissa tiloissa työteho kasvaa

Audico Systems sai uudet toimitilat Espoon Olarinluomasta. Talo on jo osoittanut toimivuutensa, ja samalla audicolaisten työteho on entisestään parantunut. Vanha vuokrakohde Takomotiellä jäi pieneksi ja oli logistiikaltaan vaikea.

Lue lisää


18.6.2014 Audico ja Starlike yhdistyvät

Audico ja Starlike yhdistävät liiketoimintansa. Yritysjärjestelyn myötä syntyy liikevaihdolla mitattuna Suomen suurin audiovisuaalisten ja esitysteknisten ratkaisujen sekä laitteiden toimittaja.

Lue lisää