Taustamusiikki esillä

Ihminen voi olla sitä, mitä syö. Mutta syökö ihminen sitä, mitä kuulee? Kuinka suuri merkitys musiikilla on käyttäytymisen havaintoihin ja kokemukseen? Tätä sopii pohtia Harju8-ravintolassa, Helsingin Kalliossa, jossa intohimo musiikkiin kuuluu läpi äänentoistossa.

Wasa Teater ja L-Acoustics L-ISA

Remontista kuoriutunut, 100-vuotias Wasa Teater on hankkinut äänentoiston uusimpia virtauksia edustavan L-Acoustics L-ISA -järjestelmän ensimmäisenä Pohjoismaissa. Wasa Teaterin ääni- ja valotekniikan mittavasta kokonaisuudistuksesta vastasi Audico.

Kokousjärjestelmän käyttöpaneelit mittatilaustyönä

Audico teki millintarkkaa työtä, kun Helsingin kaupunginvaltuuston istuntosaliin asennettiin valtuutettujen pöytiin uudet paneelit kokoussovellusjärjestelmän käyttämiseen.

AV over IP - mitä ja miksi?

"AV-järjestelmät IP-verkoissa" on ollut jo useamman vuoden pinnalla uusimmista trendeistä puhuttaessa. Yleensä se on kuitenkin tarkoittanut AV-järjestelmää, jossa erilaisia laitteita ohjataan tavallisen tietoverkon yli.

Digitaaliset ratkaisut

Digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen myymälöissä on osa KappAhlin uutta ja raikasta myymäläkonseptia. Audico on tukenut KappAhlia audiovisuaalisen toteutuksen suunnittelussa ja toimittanut järjestelmät jo kolmeenkymmeneen myymälään.

Globaalin yrityksen paikalliset ratkaisut – White & Case

Kun kansainvälinen yritys päättää pistää av-kalustoa myöten koko irtaimistonsa uusiksi, tulee huomioon ottaa yhteiset, maailmanlaajuiset päätökset mutta myös paikalliset tarpeet ja erityispiirteet. Audico toimi Asianajotoimisto White & Case:n audiovisuaalisten ratkaisujen kumppanina uusien toimitilojen suunnittelussa, remontissa ja käyttöönotossa.

Uutiset

Valolla voi viestiä

Valolla voi viestiä

Kuinka heijastaa logo, viesti tai opaste helposti seinälle, lattiaan tai kattoon? Kirkkaana ja terävänä ilman monimutkaisia tai suuria laitteita? Tyylikäs, toimintavarma ja kustannustehokas ratkaisu on saksalaisen Derksen Lichttechnik -valmistajan PHOS-goboprojektorisarja.

Audico Laitehuolto korjaa ja huoltaa

Audico Laitehuolto korjaa ja huoltaa

Näinä haastavina aikoina työympäristöt muuttuvat: toimistot ja tilat hiljenevät ja näiden tilojen AV-laitteiden käyttöaste laskee ihmisten pysytellessä mahdollisuuksien mukaan kotona. Nyt voikin olla hyvä tilaisuus huollattaa huoltoa ja korjausta kaipaavat AV-laitteet ja -järjestelmät.

Missä sinun työpöytäsi on?

Missä sinun työpöytäsi on?

Audicolla käymme päivittäin keskustelua asiakkaidemme työtilojen toimivuudesta. Asiakkaamme kaipaavat ratkaisuja työtilojen, -tapojen ja -olojen haasteisiin.

Finrail

Finrail

Liikenteenohjauskeskukseen ei pääse niin vain käymään, sillä ne ovat turvaluokitel­tuja alueita ja sijaitsevat keskeis­ten raideliikennealueiden solmu­kohdissa. Mutta järjestelmäasian­tuntija Jan Hakola Finraililtä on luvannut kertoa ja paljastaa meille sen, minkä voi. Hakola kertoo, että yksi Helsin­gin ohjauspalvelukeskuksista sijait­see Pasilan ratapihan uumenissa, eikä sieltä ole suoraa näköyhte­yttä itse junaradalle. Kerrallaan Pasilan keskuksessa työskente­lee par...
Keva

Keva

Viimeistä piirtoa myöten tyylikäs. Hyvällä maulla sisustettu. Tällaisia laatumääreitä tulee mieleen, kun astuu sisään Unioninkadulla, Kai­saniemen paraatipaikalla sijaitse­van Kevan kahdeksankerroksisen toimitalon aulaan. Keva, jonka nimi oli aikaisemmin Kuntien eläkeva­kuutus, on julkisoikeudellinen elä­kelaitos sekä Suomen suurin eläke­vakuuttaja. Sen toiminta perustuu lakiin ja se huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Toimitalo itses...
Metropolia ammattikorkeakoulu

Metropolia ammattikorkeakoulu

Uudet kampukset Helsingin Myllypurossa ja Arabianrannassa sekä Vantaan Myyrmäessä ovat vasta aivan hiljattain avanneet ovensa ensimmäisille tuhansille opiskelijoille, ja Espoon Karamalmin vuoro koittaa elokuussa 2019. Kuhinaa tiloissa riitti jo ennen avausta, sillä Metropolia asetti tilojen rakentamiselle ja käyttöönotolle kunnianhimoisen aikataulun muutaman vuoden sisään. Kaukaa viisaina Metropolian AV-osasto oli tehnyt huolellisen pohjatyön, jotta kaikki näkyy ja kuuluu ajallaan ra...