Taustamusiikki esillä

Ihminen voi olla sitä, mitä syö. Mutta syökö ihminen sitä, mitä kuulee? Kuinka suuri merkitys musiikilla on käyttäytymisen havaintoihin ja kokemukseen? Tätä sopii pohtia Harju8-ravintolassa, Helsingin Kalliossa, jossa intohimo musiikkiin kuuluu läpi äänentoistossa.

Valotaiteen avulla uutta ilmettä

”On mukava huomata valon lisääntyvä merkitys taiteessa ja yleisillä julkisilla paikoilla. Sitä käytetään nykyään yhä enemmän tehosteena ja tunnelmanluojana, mikä on mielestäni hienoa. Rohkaisenkin ihmisiä käyttämään valoa ja ”maalailemaan” enemmän gobo-kuvioita julkisivuihin ja yleisiin tiloihin. Tehdään pimeän ajan Suomesta kaikille astetta viihtyisämpi paikka elää”, kertoo Audicon myyntipäällikkö Pikku-Markku Tuominen.

Wasa Teater ja L-Acoustics L-ISA

Remontista kuoriutunut, 100-vuotias Wasa Teater on hankkinut äänentoiston uusimpia virtauksia edustavan L-Acoustics L-ISA -järjestelmän ensimmäisenä Pohjoismaissa. Wasa Teaterin ääni- ja valotekniikan mittavasta kokonaisuudistuksesta vastasi Audico.

AV over IP - mitä ja miksi?

"AV-järjestelmät IP-verkoissa" on ollut jo useamman vuoden pinnalla uusimmista trendeistä puhuttaessa. Yleensä se on kuitenkin tarkoittanut AV-järjestelmää, jossa erilaisia laitteita ohjataan tavallisen tietoverkon yli.

Poistomyynnin löytönurkka on avattu!

Audicon Poistomyynnistä löydät AV-laitteita ja -tarvikkeita löytöhinnoin. Tarjolla on useita tunnettuja tuotemerkkejä kaiuttimista valonheittimiin ja näytöistä tarvikkeisiin. Audicon Poistomyynnin edullisiin ja monipuolisiin poistotuotteisiin voit tutustua paikan päällä Audicon pääkonttorilla, Espoon Olarinluomassa. Tervetuloa Espooseen maanantaisin ja perjantaisin, 3.2.-2.3.2020 välisenä aikana kello 14-16 tai sopimuksen mukaan. Poistotuotteita voi ostaa laskulla tai pankki- ja luottokortilla.

Osa poistotuotteista esitellään myös Audico Shopissa, kategoriassa Poistotuotteet Selaa tuotteita, löydä mieleisesi ja ota yhteyttä Audicon Palvelukeskukseen.

Palvelukeskukseen saat yhteyden joko soittamalla numeroon 020 747 9341 tai lähettämällä viestiä osoitteeseen shop@audico.fi

Uutiset

Audico Technology panostaa laadunhallintaan ja ympäristönsuojeluun

Audico Technology panostaa laadunhallintaan ja ympäristönsuojeluun

Audico Technology Oy:lle on myönnetty 30.9.2019 DNV-GL:N toimesta ISO 9001:2015 (laadunhallintastandardi) ja ISO 14001:2015 (ympäristöjärjestelmästandardi) -sertifikaatit.

Oikeaa kuvapintaratkaisua etsimässä

Oikeaa kuvapintaratkaisua etsimässä

Uusi kuvapinta on suuri investointi. Audicon näyttöteknologian asiantuntijat kertovat kattavasti, miten käyttötarkoitus ja sisältö vaikuttavat oikean kuvapintaratkaisun valintaan, jolloin investoinnille saa parhaiten vastinetta.

CASE 2/2019 on ilmestynyt!

CASE 2/2019 on ilmestynyt!

Tutustu Audicon audiovisuaalisiin ratkaisuihin ja palveluihin CASE-asiakaslehden kautta. Viimeisin numero on nyt ilmestynyt! Juttuina muun muassa Keva, Wasa Teater ja Finrail.

Metropolia ammattikorkeakoulu

Metropolia ammattikorkeakoulu

Uudet kampukset Helsingin Myllypurossa ja Arabianrannassa sekä Vantaan Myyrmäessä ovat vasta aivan hiljattain avanneet ovensa ensimmäisille tuhansille opiskelijoille, ja Espoon Karamalmin vuoro koittaa elokuussa 2019. Kuhinaa tiloissa riitti jo ennen avausta, sillä Metropolia asetti tilojen rakentamiselle ja käyttöönotolle kunnianhimoisen aikataulun muutaman vuoden sisään. Kaukaa viisaina Metropolian AV-osasto oli tehnyt huolellisen pohjatyön, jotta kaikki näkyy ja kuuluu ajallaan ra...
Radisson Blu Marina Palace

Radisson Blu Marina Palace

Wau-efektistä on pidettävä kiinni pysymällä ajan hermolla, joten Turun Radisson Blu Marina Palacen hotellihuoneiden sekä aulan uudistamisen jälkeen luonteva jatko oli kokous- ja tapahtumatilojen uusiminen AV-ratkaisuineen. "Radisson Blu -kattobrändinä viestii premiumista ja laadukkuudesta, AV-valintojen haluttiin tukevan samaa statusta," kertoo hotellin-johtaja Sanna-Liisa Byskata. Sisustuksesta vastannut suunnittelutoimisto dSign Vertti Kivi & Co otti huomioon myös AV-tekniikan os...
KappAhl

KappAhl

KappAhlin menestystarina sai alkunsa yli 60 vuotta sitten. Elettiin 50-luvun alkua, 1953, kun kulkukauppias Per-Olof Ahl keksi idean: antaa kaikille naisille mahdollisuuden olla hyvin pukeutuneita järkevään hintaan, tyylikkäiden päällystakkien avulla. Ahl avaa siis kellaritiloihin Göteborgissa takkikaupan, josta myöhemmin tuli KappAhl, Ahlin lehdissä saaman kutsumanimen mukaan. Nykyään KappAhl on yksi Pohjoismaiden johtavista muotiketjuista ja heillä on laaja valikoima muotia naisill...