Taustamusiikki esillä

Ihminen voi olla sitä, mitä syö. Mutta syökö ihminen sitä, mitä kuulee? Kuinka suuri merkitys musiikilla on käyttäytymisen havaintoihin ja kokemukseen? Tätä sopii pohtia Harju8-ravintolassa, Helsingin Kalliossa, jossa intohimo musiikkiin kuuluu läpi äänentoistossa.

Wasa Teater ja L-Acoustics L-ISA

Remontista kuoriutunut, 100-vuotias Wasa Teater on hankkinut äänentoiston uusimpia virtauksia edustavan L-Acoustics L-ISA -järjestelmän ensimmäisenä Pohjoismaissa. Wasa Teaterin ääni- ja valotekniikan mittavasta kokonaisuudistuksesta vastasi Audico.

Kokousjärjestelmän käyttöpaneelit mittatilaustyönä

Audico teki millintarkkaa työtä, kun Helsingin kaupunginvaltuuston istuntosaliin asennettiin valtuutettujen pöytiin uudet paneelit kokoussovellusjärjestelmän käyttämiseen.

AV over IP - mitä ja miksi?

"AV-järjestelmät IP-verkoissa" on ollut jo useamman vuoden pinnalla uusimmista trendeistä puhuttaessa. Yleensä se on kuitenkin tarkoittanut AV-järjestelmää, jossa erilaisia laitteita ohjataan tavallisen tietoverkon yli.

Digitaaliset ratkaisut

Digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen myymälöissä on osa KappAhlin uutta ja raikasta myymäläkonseptia. Audico on tukenut KappAhlia audiovisuaalisen toteutuksen suunnittelussa ja toimittanut järjestelmät jo kolmeenkymmeneen myymälään.

Globaalin yrityksen paikalliset ratkaisut – White & Case

Kun kansainvälinen yritys päättää pistää av-kalustoa myöten koko irtaimistonsa uusiksi, tulee huomioon ottaa yhteiset, maailmanlaajuiset päätökset mutta myös paikalliset tarpeet ja erityispiirteet. Audico toimi Asianajotoimisto White & Case:n audiovisuaalisten ratkaisujen kumppanina uusien toimitilojen suunnittelussa, remontissa ja käyttöönotossa.

laadukkaita audiovisuaalisia ratkaisuja ja palveluja

yritysten ja yhteisöjen toiminnan tueksi

Uutiset

Audico Systems Oy ja Bright Installation Oy yhdistyvät

Audico Systems Oy ja Bright Installation Oy yhdistyvät

Tiedotimme helmikuussa, että Audico Holding Oy on ostanut Bright Group Oy:n installaatio-, maahantuonti- ja laitemyyntiliiketoiminnat Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa toimivat yhtiöt ovat Bright Installation Oy ja Intersonic Oy. Yrityskauppa on johtanut uudelleenjärjestelyihin yrityksissä.

Etäneuvotteluratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Etäneuvotteluratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Mitä teknologiaa tarvitaan tehokkaaseen etäneuvotteluun? Rakensimme verkkosivuillemme kevyen kyselylomakkeen, jonka avulla voit helposti kartoittaa oman yrityksesi tarpeet etäneuvotteluratkaisulle ja saada tarjouksen meiltä. Klikkaa ja kokeile!

Audico ostaa osan Bright Groupista

Audico ostaa osan Bright Groupista

Liikevaihto ja henkilöstön määrä lähes tuplaantuvat – tavoitteena vahva kasvu Pohjoismaissa.

Audiovisuaalisten ratkaisujen toteuttaja ja laitevalmistaja Audico ostaa Bright Group Oy:n installaatio-, maahantuonti- ja laitemyyntiliiketoiminnat Suomessa ja Ruotsissa. Yrityskauppa lähes kaksinkertaistaa Audicon liikevaihdon sekä vahvistaa merkittävästi sen osaamista ja markkina-asemaa kummassakin maassa.

Lähikuvassa

Case Wasa Teater: tarkastelussa L-ISA Hyperreal Sound

Case Wasa Teater: tarkastelussa L-ISA Hyperreal Sound

Wasa Teater teki (v. 2019) järkeenkäyvän pitkän tähtäimen ratkaisun päätyessään hankkimaan kaiken äänikalustonsa kaiuttimista vahvistimiin, miksauspöydistä mikrofoneihin ja DSP-matriisista esiintyjämonitorointiin saman katon alta – Audicolta. Audicon myyntipäällikkö Pauli ”Pave” Molnárin avustuksella Wasa Teaterin järjestelmän osaset määriteltiin niin, että kaikki kom...
Audico Laitehuolto korjaa ja huoltaa

Audico Laitehuolto korjaa ja huoltaa

Laitteiden ja järjestelmien säännöllinen huolto pidentää niiden elinkaarta ja säästää rahaa pitkässä juoksussa, kun vältytään hätäkorjauksilta, lainalaitteilta ja uusilta laiteinvestoinneilta. Meillä Audicolla, Espoon Olarinluomassa, korjataan ja huolletaan muun muassa: videoprojektorit lediseinät äänentoistolaitteet valonheittimet AV-järjestelmät valvomo- ja auditorilaitte...
AV over IP - mitä ja miksi?

AV over IP - mitä ja miksi?

Tietoverkkokin on useimmiten ollut erillinen, suljettu verkko, jonka AV-järjestelmätoimittaja on rakentanut vain järjestelmää varten. Viime vuosien aikana teknologinen kehitys on harpannut sen verran eteenpäin, että 4K-videokuvan, kymmenien äänikanavien ja valo-ohjauksen liittäminen asiakkaan omaankin verkkoon on mahdollista. Haasteet ja mahdollisuudet Pääasiallinen hyöty AV-järjest...