Helsingin Olympiastadion

Elokuun 2020 lopulla avautuneessa uudistetussa Olympiastadionissa kättä lyövät ajaton arkkitehtuuri, ainutlaatuinen historia ja suuri tulevaisuus. Audico Systems toteutti Olympiastadionille kuva-, ääni- ja AV-tekniikkaa.

Aidosti erilainen ostoskeskus

Marraskuun ensimmäisenä päivänä 2019 auennut Helsinki Outlet on lajissaan ensimmäinen outlet-ostoskylä pääkaupunkiseudulla. Audico toteutti Helsinki Outletin yleisten alueiden eli ulkotilan äänentoiston, sekä vastasi Moment Magnet -valotaideteoksen teknisestä toteutuksesta.

AV over IP - mitä ja miksi?

"AV-järjestelmät IP-verkoissa" on ollut jo useamman vuoden pinnalla uusimmista trendeistä puhuttaessa. Yleensä se on kuitenkin tarkoittanut AV-järjestelmää, jossa erilaisia laitteita ohjataan tavallisen tietoverkon yli.

Teknologiaa autoilijan avuksi

ITM Finland huolehtii liikenteen ohjauksesta ja hallinnasta Suomen valtateillä. Tulevaisuuden älykäs liikenne ja automaattiajaminen kasvattavat tiedontarvetta.

Viestivä liiketila

Liiketilan valaistuksella on suuri merkitys asiakkaan ostokokemuksessa. Erilaiset näyttötekniset ratkaisut tuovat tiloihin eloa ja mahdollisuuden uudenlaiseen viestintään. Ääni nostaa tunnelmaa, ohjaa ja viestii.

Uutiset

Mika Pynnönen on nimetty Intersonic Oy:n ja Intersonic AB:n toimitusjohtajaksi 1.6.2021 alkaen

Mika Pynnönen on nimetty Intersonic Oy:n ja Intersonic AB:n toimitusjohtajaksi 1.6.2021 alkaen

Mika Pynnönen siirtyy 1.6.2021 alkaen Audico Holding Oy:n varatoimitusjohtajan paikalta Intersonic Oy:n ja Intersonic AB:n toimitusjohtajaksi.

Muistokirjoitus: Ari Manninen 1966-2021

Muistokirjoitus: Ari Manninen 1966-2021

Audico Systems Oy:n toimitusjohtaja Ari ”Ade” Manninen kuoli 9. toukokuuta 2021 sairauden uuvuttamana Helsingissä 54-vuotiaana.

Audico Systems Oy on PSS ry:n kannatusyritys myös tänäkin vuonna

Audico Systems Oy on PSS ry:n kannatusyritys myös tänäkin vuonna

Audico on jo useita vuosia tukenut Pidä Saaristo Siistinä ry:n toimintaa. PSS ry:n toiminta tukee kestävää vesillä liikkumista sekä tekee työtä puhtaampien vesistöjen puolesta.

Lähikuvassa

Uusi ja monipuolisempi Audico Systems Oy

Uusi ja monipuolisempi Audico Systems Oy

Vahva teknologioiden hallinta, pitkä kokemus, alan parhaat teknologiakumppanit ja asiakaslähtöinen palvelu ovat aina olleet Audicon valtteja AV-järjestelmätoimittajana. Keväisen (2020) yrityskaupan myötä uusilla luovilla ammattilaisilla kasvanut organisaatiomme on saanut vahvistuksia monella saralla. Bright Installation Oy yhdistyi Audico Systemsin projektiliiketoiminnan kanssa ja roolini ...
Etäneuvotteluratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Etäneuvotteluratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Globaalissa ja modernissa yritysmaailmassa etäneuvottelut ovat tärkeässä asemassa – kokoukseen osallistuvan sijainnilla ei ole enää väliä, sillä tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntämällä neuvottelutilanteita voidaan toteuttaa ajasta ja paikasta riippumatta. Etäneuvottelutekniikka mahdollistaa kuvan ja äänen välittymisen paikasta toiseen, jolloin tilanne on melkein yhtä aute...
Audico Laitehuolto korjaa ja huoltaa

Audico Laitehuolto korjaa ja huoltaa

Laitteiden ja järjestelmien säännöllinen huolto pidentää niiden elinkaarta ja säästää rahaa pitkässä juoksussa, kun vältytään hätäkorjauksilta, lainalaitteilta ja uusilta laiteinvestoinneilta. Meillä Audicolla, Espoon Olarinluomassa, korjataan ja huolletaan muun muassa: videoprojektorit lediseinät äänentoistolaitteet valonheittimet AV-järjestelmät valvomo- ja auditorilaitte...