Tampere-talo_IsoSali_Audico_color

Tampere-talon Iso Sali

Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo uudisti Ison salinsa yleisvalaistuksen kesän ja syksyn 2020 aikana. Nyt salin valaistus toimii käyttäjiensä ja vihreiden arvojen ehdoilla. Alunperin valaisinsaneerauksen oli määrä tapahtua vasta kesällä 2022, mutta koronapandemian hiljentämän esitystoiminnan vuoksi sitä päätettiin aikaistaa vuodella.

KONE Showroom

KONE rakensi Hyvinkään hissitehtaansa kylkeen uuden Showroomin. Siellä esitellään yrityksen tuotteita ympäri maailmaa tuleville asiakkaille. Audico toteutti projektin AV-osuuden.

Aleksanterin kirkko

Poikkeusaikana kirkkoon ei ole voitu ottaa seurakuntalaisia paikan päälle, joten jumalanpalveluksia on alettu striimata verkkoon. Audico on kehittänyt tätä varten järjestelmän. Kävimme Tampereen Aleksanterin kirkossa katsomassa kuinka laitteisto toimii.

Sairaala Nova

Loppuvuonna 2020 valmistunut Keski-Suomen Sairaala Nova on ensimmäinen 2000-luvulla rakennettu keskussairaala. Se sijaitsee Kukkumäen alueella Jyväskylässä ja edustaa Suomessa uudenlaista sairaala-arkkitehtuuria. Audico vastasi sairaalan julkisivuvalaistuksen toteuttamisesta yhdessä Lighting Design Collectiven kanssa.

Helsingin Olympiastadion

Elokuun 2020 lopulla avautuneessa uudistetussa Olympiastadionissa kättä lyövät ajaton arkkitehtuuri, ainutlaatuinen historia ja suuri tulevaisuus. Audico Systems toteutti Olympiastadionille kuva-, ääni- ja AV-tekniikkaa.

Uutiset

Audico konsernin toimistoassistentiksi Erja Leppänen

Audico konsernin toimistoassistentiksi Erja Leppänen

Audico konsernin asiakaspalvelu vahvistui Erja Leppänen aloitettua toimistoassistenttina 24.1.2022

Jesse Voss Audico Systemsin palveluliiketoiminnan myyntipäälliköksi

Jesse Voss Audico Systemsin palveluliiketoiminnan myyntipäälliköksi

 Audico Systemsin myynnin tiimi sai vahvistusta, kun Jesse Voss aloitti 3.1.2022 palveluliiketoiminnan myyntipäällikkönä.  Hän vastaa Audico Systemsin palveluliiketoiminnan kehittämisestä.

Audico Systemsin tekniseen asiantuntijatiimiin uutta vahvistusta

Audico Systemsin tekniseen asiantuntijatiimiin uutta vahvistusta

Totte Sjöman on aloittanut 1.9.2021 Audico Systemsin Teknologia ja ohjelmistot -osastolla.

 

Meillä on auki useita vapaita työpaikkoja, lue tarkemmin työpaikat sivulta

Lähikuvassa

Uuden edessä

Uuden edessä

Nyt koettu poikkeuksellinen aika ja voimakkaat rajoitukset ovat vaikuttaneet meidän työtapoihimme viemällä kohtaamiset verkko- ja etäkokouksiin sekä -keskusteluihin. Uskon, että meidän selviytymiseemme koronapandemiasta on vaikuttanut voimakkaiden rajoitusten lisäksi myös suomalaisen yhteiskunnan luotettavat ja korkealaatuiset tietoliikenneyhteydet sekä tietoteknisten järjestelmien hyv...
Etäneuvotteluratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Etäneuvotteluratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Globaalissa ja modernissa yritysmaailmassa etäneuvottelut ovat tärkeässä asemassa – kokoukseen osallistuvan sijainnilla ei ole enää väliä, sillä tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntämällä neuvottelutilanteita voidaan toteuttaa ajasta ja paikasta riippumatta. Etäneuvottelutekniikka mahdollistaa kuvan ja äänen välittymisen paikasta toiseen, jolloin tilanne on melkein yhtä aute...
Audico Laitehuolto korjaa ja huoltaa

Audico Laitehuolto korjaa ja huoltaa

Laitteiden ja järjestelmien säännöllinen huolto pidentää niiden elinkaarta ja säästää rahaa pitkässä juoksussa, kun vältytään hätäkorjauksilta, lainalaitteilta ja uusilta laiteinvestoinneilta. Meillä Audicolla, Espoon Olarinluomassa, korjataan ja huolletaan muun muassa: videoprojektorit lediseinät äänentoistolaitteet valonheittimet AV-järjestelmät valvomo- ja auditorilaitte...