Tampere-talo_IsoSali_Audico_color

Tampere-talon Iso Sali

Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo uudisti Ison salinsa yleisvalaistuksen kesän ja syksyn 2020 aikana. Nyt salin valaistus toimii käyttäjiensä ja vihreiden arvojen ehdoilla. Alunperin valaisinsaneerauksen oli määrä tapahtua vasta kesällä 2022, mutta koronapandemian hiljentämän esitystoiminnan vuoksi sitä päätettiin aikaistaa vuodella.

KONE Showroom

KONE rakensi Hyvinkään hissitehtaansa kylkeen uuden Showroomin. Siellä esitellään yrityksen tuotteita ympäri maailmaa tuleville asiakkaille. Audico toteutti projektin AV-osuuden.

Aleksanterin kirkko

Poikkeusaikana kirkkoon ei ole voitu ottaa seurakuntalaisia paikan päälle, joten jumalanpalveluksia on alettu striimata verkkoon. Audico on kehittänyt tätä varten järjestelmän. Kävimme Tampereen Aleksanterin kirkossa katsomassa kuinka laitteisto toimii.

Sairaala Nova

Loppuvuonna 2020 valmistunut Keski-Suomen Sairaala Nova on ensimmäinen 2000-luvulla rakennettu keskussairaala. Se sijaitsee Kukkumäen alueella Jyväskylässä ja edustaa Suomessa uudenlaista sairaala-arkkitehtuuria. Audico vastasi sairaalan julkisivuvalaistuksen toteuttamisesta yhdessä Lighting Design Collectiven kanssa.

Helsingin Olympiastadion

Elokuun 2020 lopulla avautuneessa uudistetussa Olympiastadionissa kättä lyövät ajaton arkkitehtuuri, ainutlaatuinen historia ja suuri tulevaisuus. Audico Systems toteutti Olympiastadionille kuva-, ääni- ja AV-tekniikkaa.

Uutiset

Pitkä peli Ukrainan hyväksi

Pitkä peli Ukrainan hyväksi

Osallistuimme Audico FC:n voimin Ukrainan hyväksi pelattuun sisäfutisturnaukseen Intersport areenalla eilen. ⚽ Tällä kertaa voittopokaali ei lähtenyt Audico FC:n mukana toimistolle, mutta hauskaa oli ja samalla tuli tehtyä hyvää:
osallistumismaksut menivät lyhentämättöminä Ukrainaan.

Audico ISE-messuilla 31.1.-3.2.2023

Audico ISE-messuilla 31.1.-3.2.2023

Integrated Systems Europe, eli ISE-messut järjestetään tänäkin talvena aurinkoisessa Barcelonassa tammi-helmikuun vaihteessa.

AV PROJEKTIMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

AV PROJEKTIMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Etsimme AV projektimyyntipäällikköä. Me Audico Systemsillä olemme vaativien audiovisuaalisten ratkaisujen ja palvelujen toteuttajia sekä laadukkaiden esitysteknisten, valo-, ääni-, mekaniikka- ja AV-tuotteiden toimittajia. Tarjoamme vakituisen, vastuullisen ja monipuolisen työn kiinnostavan toimialan kärkiyrityksessä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työtehtäviäsi, toimivat järjestelmät ja työkalut sekä kilpailukykyiset edut ja mukavan työyhteisön.

Audico nimittää KTM Johanna Berlinden uudeksi konsernijohtajaksi

Audico nimittää KTM Johanna Berlinden uudeksi konsernijohtajaksi

Suomen ja Ruotsin johtava AV- ja esitysteknisten järjestelmien toimittaja hakee vahvaa kasvua.

Audico Group vahvistaa liiketoiminnan kasvustrategian toteutusta ja johtamista nimittämällä KTM Johanna Berlinden Audico Holding Oy:n toimitusjohtajaksi ja Audicon konsernijohtajaksi 1.9.2022 alkaen.

 

Meillä on auki useita vapaita työpaikkoja, lue tarkemmin työpaikat sivulta

Lähikuvassa

Uuden edessä

Uuden edessä

Nyt koettu poikkeuksellinen aika ja voimakkaat rajoitukset ovat vaikuttaneet meidän työtapoihimme viemällä kohtaamiset verkko- ja etäkokouksiin sekä -keskusteluihin. Uskon, että meidän selviytymiseemme koronapandemiasta on vaikuttanut voimakkaiden rajoitusten lisäksi myös suomalaisen yhteiskunnan luotettavat ja korkealaatuiset tietoliikenneyhteydet sekä tietoteknisten järjestelmien hyv...
Etäneuvotteluratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Etäneuvotteluratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Globaalissa ja modernissa yritysmaailmassa etäneuvottelut ovat tärkeässä asemassa – kokoukseen osallistuvan sijainnilla ei ole enää väliä, sillä tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntämällä neuvottelutilanteita voidaan toteuttaa ajasta ja paikasta riippumatta. Etäneuvottelutekniikka mahdollistaa kuvan ja äänen välittymisen paikasta toiseen, jolloin tilanne on melkein yhtä aute...
Audico Laitehuolto korjaa ja huoltaa

Audico Laitehuolto korjaa ja huoltaa

Laitteiden ja järjestelmien säännöllinen huolto pidentää niiden elinkaarta ja säästää rahaa pitkässä juoksussa, kun vältytään hätäkorjauksilta, lainalaitteilta ja uusilta laiteinvestoinneilta. Meillä Audicolla, Espoon Olarinluomassa, korjataan ja huolletaan muun muassa: videoprojektorit lediseinät äänentoistolaitteet valonheittimet AV-järjestelmät valvomo- ja auditorilaitte...