Absen A2715 LED-screen pala

Tuotenumero N68749
Valmistaja Absen
Mallinumero A2715
Valmistajan tuotenumero A2715

Absen A2715 LED-screen pala

- koko 610x343mm (sisäkäyttöön, indoor)

- pikselikoko 1.58

- korkea kontrasti ja kirkkaus

- seinäkiinnitys ≤10 cm

- standard video input

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Absen A2715 LED-screen pala

Artikkelit

Fortumin pääkonttori

Fortumin pääkonttori

Fortum siirtyi uuteen osoitteeseen Espoon Keilaniemessä. Talo laitettiin uuteen uskoon puolessa vuodessa. Loppusuoralla Audico Systems asensi energiayhtiön upeaan esittelytilaan ja kymmeniin neuvotteluhuoneisiin AV-järjestelmät.

Lue lisää »

Ukonniemen hiihtostadion

Ukonniemen hiihtostadion

Imatran kaupunki rakensi upouuden hiihto- ja pesäpallostadionin Ukonniemen soraharjulle.
Urheilutapahtumien seuraaminen isolla alueella on nyt helppoa, koska ääni kantaa pitkälle ja kuva loistaa kirkkaalla näytöllä.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Absenin LED-näytöt ovat nousseet alle kymmenessä vuodessa oman luokkansa käytetyimmiksi näytöiksi maailmanlaajuisesti. Hyvälaatuiset ja hinnoittelultaan kilpailukykyiset tuotteet ovat käytössä jo yli sadassa maassa niin viestinnällisessä markkinointikäytössä kuin elämystuotannoissa. Vihdoin Absenin kaiken kattava tuotevalikoima on saatavilla myös Suomesta Audico Systemsin kautta.

Absenin valikoimaan kuuluu vaihtoehtoja pikselitiheydeltään 1,2 millimetrin näytöistä 50 millimetrin tauluihin. Absenilta löytyy ratkaisu niin sisätilojen tarkkaa pikseliä vaativiin tarpeisiin kuten toimitilojen digital signace -käyttöön kuin ulkotilojen massiivisiin katuvarsimainontaan. Audicon kautta Absenin tuotteita on saatavilla niin rental-käyttöön kuin pysyvään asennukseen.

Lisätietoja

Harri Leiva

Harri Leiva