Absen N2 576X288 N2 LED screen pala 576x288mm

Tuotenumero N55986
Valmistaja Absen
Mallinumero N2 576X288
Valmistajan tuotenumero N2 576X288

N2 on Absenin palkittu tuotesarja vähittäiskaupoille ja muihin kiinteisiin asennuksiin. Panelissa on laaja katselukulma, ja rakenne on ohut ja kevyt. Tuulettimeton paneeli on helppo asentaa ja huoltaa edestäpäin. Paneelissa on A3C Absenin kolmannen sukupolven kalibrointitekniikka ja sisältää älykkään valvonnan ilman lisäkortteja.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Ukonniemen hiihtostadion

Ukonniemen hiihtostadion

Imatran kaupunki rakensi upouuden hiihto- ja pesäpallostadionin Ukonniemen soraharjulle.
Urheilutapahtumien seuraaminen isolla alueella on nyt helppoa, koska ääni kantaa pitkälle ja kuva loistaa kirkkaalla näytöllä.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Absenin LED-näytöt ovat nousseet alle kymmenessä vuodessa oman luokkansa käytetyimmiksi näytöiksi maailmanlaajuisesti. Hyvälaatuiset ja hinnoittelultaan kilpailukykyiset tuotteet ovat käytössä jo yli sadassa maassa niin viestinnällisessä markkinointikäytössä kuin elämystuotannoissa. Vihdoin Absenin kaiken kattava tuotevalikoima on saatavilla myös Suomesta Audico Systemsin kautta.

Absenin valikoimaan kuuluu vaihtoehtoja pikselitiheydeltään 1,2 millimetrin näytöistä 50 millimetrin tauluihin. Absenilta löytyy ratkaisu niin sisätilojen tarkkaa pikseliä vaativiin tarpeisiin kuten toimitilojen digital signace -käyttöön kuin ulkotilojen massiivisiin katuvarsimainontaan. Audicon kautta Absenin tuotteita on saatavilla niin rental-käyttöön kuin pysyvään asennukseen.

Lisätietoja

Harri Leiva

Harri Leiva