Tervetuloa osallistumaan Audicon ja NEC:in valvomoaiheeseen yhteistyöpäivään Audicon pääkonttorilla Espoon Olarinluomassa keskiviikkona 27.11.2019. Päivän aikana tutustutaan kriittisen valvomon 24/7 visualisointiratkaisuihin.

Esittelemme UX552S 55'' FHD -videoseinän, P605UL-laserprojektorin ja NEC työpöytäratkaisun sekä demonstraatiossamme pääsee tutustumaan myös NEC LED-seinän ja Hiperwallin ominaisuuksiin. Keskitymme muun muassa katseluetäisyyden ja näytön kirkkauden vaikutuksiin sekä minkälainen resoluutio on optimaalisin kriittiseen valvomotyöskentelyyn. Päivä on suunnattu kaikille valvomoissa työskenteleville operaattoreille  ja loppukäyttäjille sekä valvomosuunnitelmista ja -hankinnoista vastaaville.

Yhteistyöpäivä kestää n. 2 tuntia, jonka aikana tutustutaan tuotteisiin ja ratkaisuihin sekä käydään keskustelua aiheeseen liittyen. Voit ilmoittautua joko aamupäivän tai iltapäivän esittelysessioon. Aamupäivän sessio pidetään klo 10-12 ja iltapäivän sessio klo 13-15. Tarjoamme kahvin sekä pientä suolaista/makeaa. Päivä on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 24.11.2019 mennessä:


Aamupäivä klo 10-12
Iltapäivä klo 13-15