Avoimet työpaikat listataan alla.

Avoimia hakemuksia voi lähettää osoitteeseen rekry@audico.fi.

***

Audico on Suomen johtava vaativien audiovisuaalisten ratkaisujen toteuttaja, laadukkaiden esitysteknisten, valo-, ääni-, mekaniikka- ja AV-tuotteiden maahantuoja sekä äänijärjestelmien laitevalmistaja. Tarjoamme ratkaisuja vaativiin tarpeisiin yrityksille ja yhteisöille. Palvelumme kattaa audiovisuaalisen alan kaikki palvelut ja laitteet. Audicon tärkeimpiä kohteita ovat yritysten auditoriot ja neuvottelutilat, hotellit, ravintolat, kauppakeskukset, liiketilat, teatterit, elokuvasalit, koulut, kirkot sekä erilaiset liikunta- ja tapahtumatilat. Lisäksi Audico on toteuttanut AV-, valonohjaus- ja äänievakuointi-järjestelmiä yli 40 risteilijäalukseen.

Pitkä kokemus, vakaa omistuspohja, vahva osaaminen ja jatkuva panostaminen tuote- ja palvelu-kehitykseen ovat menestyksemme eväitä tulevaisuudessakin. Konsernin liikevaihto on 20 milj. euroa ja henkilökunnan määrä on kasvanut yli 60:een. Päätoimipisteemme sijaitsee Espoossa, lisäksi toimipisteitä on Turussa, Tampereella ja Tukholmassa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteeseen

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Markkinointikoordinaattorina vastaat kasvavan ja kehittyvän Audicon tavoitteellisesta ja tuloksellisesta markkinointiviestinnästä ja sen suunnittelusta. Vastaat Audicon mainonnasta, konserniin kuuluvien yritysten Audico Systems Oy:n, Audico Technology Oy:n ja Audico Systems AB:n viestinnästä sekä edustuksiemme tuotemainonnasta. Tehtäviisi markkinointiviestinnän osaajana kuuluvat innostuneen ja vakuuttavan sisällön tuottaminen digiin ja printtiin, verkkosivujen ylläpito, markkinointimateriaalien, koulutuksien ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus sekä myynnin tavoitteiden tukeminen.

Odotamme Sinulta kykyä ja halukkuutta työsi kehittämiseen. Olet idearikas, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen. Langat pysyvät käsissäsi myös useissa päällekkäisissä projekteissa ja pysyt sovituissa aikatauluissa. Käytät sujuvasti sähköisiä viestintäkanavia, MS Office ja Adobe CC –ohjelmia. Käytössämme on Microsoft-perusteinen ICT-järjestelmä.

Toivomme:

  • soveltuvaa viestinnän, visuaalisen tai kaupallisen alan koulutusta
  • kokemusta eri medioista ja niiden viestintätavoista
  • kykyä tuottaa sujuvaa ja luontevaa tekstiä hyvällä suomen kielellä
  • englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • luovuttaa ja joustavuutta

Eduksi katsomme teknisen/AV-alan tuntemuksen, verkkosivu- ja verkkokauppakokemuksen, sujuvan ruotsin kielen taidon ja kokemuksen tapahtumatuotannosta.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn kiinnostavan toimialan kärkiyrityksessä, laadukkaiden ja arvostettujen tuotemerkkien parissa sekä vaikuttamisen paikan kehittyvässä organisaatiossa, kilpailukykyiset edut ja mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Pajukallio 1.3. klo 9-12.00 ja 11.3. klo 9-12.00 puh. 050 579 4989.
CV:llä ja työnäytteillä varustetut hakemukset palkkatoivomuksineen toivomme 13.3.2019 mennessä osoitteeseen rekry@audico.fi.
Kati Pajukallio, Audico Systems Oy, Olarinluoma 12, 02200 Espoo.