Albiral/Arthur Holm DYNAMICX2 näyttö

Tuotenumero N14192
Valmistaja Albiral/Arthur Holm
Mallinumero DYNAMICX2
Valmistajan tuotenumero AH19DX216GA

DynamicX2 näytöt ovat tyylikkäitä, kiinteästä alumiinilohkosta rakennettuja näyttöjä. Niissä on pystysuora moottoroitu liike, jossa on automaattinen 20 asteen kallistus, joka takaa parhaan egonomian, näkyvyyden ja katselukulman. Automaattinen kallistus toimii nopeasti ja hiljaisesti. Mekanismi on luotettava ja huoltovapaa.

Näytöissä on tyylikäs muotoilu kaarevilla reunoilla ja musta, heijastamaton lasi. Näyttöjä on saatavilla 15-22" kokoisina. 4K malli on 24". Musta lasi voidaan valinnaisesti vaihtaa kosketusnäyttöön ja alumiinikotelo voidaan toimittaa eri väreissä.

Jokainen näyttö voidaan räätälöidä nousevilla mikrofoneilla, kaiuttimilla, äänestystoiminnoilla, USB-liittimillä ja kameralla. Näyttöjen turvajärjestelmä pysäyttää liikkeen havaittuaan vastauksen. Näytöt ovat etäohjattavissa ja valvottavissa ERT-liitännän kautta.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Albiral/Arthur Holm DYNAMICX2 näyttö

Valmistajan infoteksti

Arthur Holm, espanjanlaisen Albiral Display Solutions yrityksen tuoteperhe tarjoaa ainutlaatuisen tyylikkäitä, uusia näyttöratkaisuja kokoustiloihin sekä muihin kohteisiin, joissa ergonomia, teknologia ja korkea laatu ovat välttämättömyys.

Korkealuokkaisista komponenteista rakennettujen Arthur Holm -näyttöjen loistava kuvalaatu ja skandinaavisen muotoilun perinteistä ponnistava design syntyvät yli 40 vuoden tuotekehitykseen perustuvalla ammattitaidolla.

Lisätietoja

Mikko Tenhunen

Mikko Tenhunen