Allround MASTERSTAGE 100X200 FRAME Esiintymislavaelementin alumiinikehys

Tuotenumero N23452
Valmistaja Allround
Mallinumero MASTERSTAGE 100X200 FRAME
Valmistajan tuotenumero 11 000

Kestävä alumiinirunko, johon mahdollista kiinnittää kätevästi 4 kpl eri tyyppisiä ja pituisia alumiinijalkoja. Standardikoko 100x200cm, mutta tarjolla myös monia muita kokoja ja muotoja (kolmio, suunnikas, pyöreä jne).

Runko perusväri alumiini, muut värit eri veloituksella RAL-värikartan mukaan. Kansilevyissä useita eri vaihtoehtoja. Paino n. 30kg riippuen kansilevyn materiaalista.

Masterstage-lavaelemntteihin saatavana paljon lisävarusteita. esim. portaita, maskiverhoja, kaiteita, kuljetusvaunuja.

Kantokyky 750kg/m2, DIN 1055, DIN 4112. TÜV-sertifioitu ja GS-hyväksytty

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Valmistajan infoteksti

Alan johtaviin valmistajiin lukeutuvan Allroundin lavat ja korokkeet valmistetaan Saksassa 25 vuoden kokemuksella, ja usein asiakkaan mittoihin ja erityistoiveisiin räätälöityinä. Teräs- ja alumiinirakenteisia lavoja on saatavana sekä putki- että saksijaloilla ja myös kansimateriaaleissa sekä lisävarusteissa riittää ulottuvuutta.

Allroundin joustavien lavaelementtien avulla näyttämöä on helppo muokata erityyppisten tilaisuuksien vaatimuksiin – aina monimuotoisen näyttäviin amfi-mallisiin kuorokorokkeisiin asti.

Uutteraan tuotekehittelyyn perustuvaa laatua tarjoava Allround pystyy vastaamaan yhtä lailla ison kuin pienemmänkin asiakkaan tarpeisiin, ja valmistajan lavarakenteiden käyttäjiin lukeutuvatkin konserttisalien, teatterien ja klubien lisäksi muun muassa monitoimitalot, oppilaitokset, vuokrafirmat ja messutapahtumat eri puolilla maailmaa.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen

Juki Orpana

Juki Orpana