AMX ACV-5100BL ACENDO VIBE paneelikaiutin kameralla

Tuotenumero N61225
Valmistaja AMX
Mallinumero ACV-5100BL ACENDO VIBE
Valmistajan tuotenumero FG4151-00BL

Avokonttorien ja avoimien kokousnurkkausten vallatessa alaa yritystiloissa on entistä tärkeämpää varustaa ne tarkoituksenmukaisella tekniikalla esimerkiksi Skype-neuvotteluita varten. AMX:n Acendo Vibe -tuoteperheen ACV-5100 vastaa haasteeseen integroimalla laajakulmakameran soundbar-tyyppiseen paneelikaiuttimeen.

Taidokkaasti suunnitellun ACV-5100:n kaiutinpaneelista, mikrofoneista ja DSP:stä vastaa legendaarinen JBL, joten äänentoisto on aivan toista luokkaa kuin tyypillisissä Skype-neuvotteluissa. Laitteen itsenäisiä äänituloja ja -lähtöjä voi lisäksi hyödyntää myös muun kokousteknologian osana.

Integroitu 120 asteen laajakulmakamera takaa, että kaikki läsnäolijat näkyvät Skype-yhteyden vastapuolelle, ja joustavat HDMI-, USB- ja Bluetooth-liitännät täyttävät käyttöympäristön vaatimukset. ACV-5100 onkin ylivoimainen vaihtoehto läppärin sisäänrakennetulle äänelle ja kameralle aina, kun osallistujia neuvonpitoon on enemmän kuin yksi.

ACV-5100:n elegantti ulkokuori solahtaa osaksi modernia yritysarkkitehtuuria, sillä laite on myös pinnalta korkealuokkaista tekoa, ja värivaihtoehtojakin on useita. Huomaamaton seinäkiinnike mahdollistaa kaiken kaapeloinnin kätkemisen seinärakenteen sisään.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: AMX ACV-5100BL ACENDO VIBE paneelikaiutin kameralla

Artikkelit

Keva

Keva

Eläkelaitos Kevan nykyaikainen talo Helsingin Kaisaniemessä hohtaa arvokkuutta hyvin tehdyn remontin jälkeen. Talon seitsemäänkymmeneen neuvotteluhuoneeseen, auditorioon ja ravintolaan upposi suuri määrä tekniikkaa ja av-laitteita.

Lue lisää »

Radisson Blu Marina Palace

Radisson Blu Marina Palace

Taikapölystä ei ole koskaan haittaa arjen harmauden vastustamisessa. Turun Radisson Blu Marina Palacessa sekä hotellin kokouskeskuksessa Submarinassa tämä on otettu kokonaisvaltaisesti osaksi brändiä.

Lue lisää »

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

AMX järjestelmätuotteet ja ohjelmistoratkaisut helpottavat ihmisten vuorovaikutusta teknologian kanssa. Teknisten laitteiden ja käyttöjärjestelmien lisääntyessä niin kotona kuin työpaikoilla, AMX ratkaisee laitteiden hallinnan luotettavilla, johdonmukaisilla ja joustavilla järjestelmillä.

AMXn palkitut tuotteet kattavat tekniikan ylläpidon, ohjauksen, automatiikan sekä äänen ja kuvan välityksen. Tuotteet palvelevat maailmanlaajuisesti neuvotteluhuoneissa, kodeissa, luokissa, valvomoissa, hotelleissa, viihde- ja tuotantotiloissa.

Lisätietoja

Olli Karisalmi

Olli Karisalmi

Mikko Tenhunen

Mikko Tenhunen