AMX HPX-600BL HydraPort pöytälaatikko

Tuotenumero N25101
Valmistaja AMX
Mallinumero HPX-600BL
Valmistajan tuotenumero FG560-01-BL

HPX-600 / HydraPort® 6 - on modulaarinen AV-pöytälaatikko, joka yhdistää mobiililaitteet projektoreihin ja näyttöihin kokous- ja luokkahuoneissa. Tämä tyylikäs, uppoasennettava laatikko asennetaan pöytään. Laatikossa on kansi, joka avautuu kätevästi molempiin suuntiin, jättäen pöytäpinnan siistiksi.

Saat tarvitsemasi yhteydet ja kaapelit helposti ulottuville, oli kyseessä sitten HDMI-, VGA-, USB- tai joku muu. HydraPort-järjestelmässä käytetään yksinkertaisia, vaihdettavia moduuleja, juuri tarpeittesi mukaan.

Saatavuus
Varastossa

Pyydä tarjous tuotteesta: AMX HPX-600BL HydraPort pöytälaatikko

Artikkelit

Radisson Blu Marina Palace

Radisson Blu Marina Palace

Taikapölystä ei ole koskaan haittaa arjen harmauden vastustamisessa. Turun Radisson Blu Marina Palacessa sekä hotellin kokouskeskuksessa Submarinassa tämä on otettu kokonaisvaltaisesti osaksi brändiä.

Lue lisää »

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Ilmarinen

Ilmarinen

Suuri toimitalo tulvii valoa ja puhtaita pintoja, korviin kantautuu rauhallista puhetta ja näppäimistöjen naputusta. Kulman Takana tuoksuu tuore kahvi ja helisee nauru. Ollaan työeläkevakuutusyhtiö Ilmarisen vasta uusituissa toimitiloissa Helsingin Ruoholahdessa. Tältä näyttää ja kuulostaa hyvin suunniteltu työympäristö.

Lue lisää »

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

AMX järjestelmätuotteet ja ohjelmistoratkaisut helpottavat ihmisten vuorovaikutusta teknologian kanssa. Teknisten laitteiden ja käyttöjärjestelmien lisääntyessä niin kotona kuin työpaikoilla, AMX ratkaisee laitteiden hallinnan luotettavilla, johdonmukaisilla ja joustavilla järjestelmillä.

AMXn palkitut tuotteet kattavat tekniikan ylläpidon, ohjauksen, automatiikan sekä äänen ja kuvan välityksen. Tuotteet palvelevat maailmanlaajuisesti neuvotteluhuoneissa, kodeissa, luokissa, valvomoissa, hotelleissa, viihde- ja tuotantotiloissa.

Lisätietoja

Olli Karisalmi

Olli Karisalmi

Mikko Tenhunen

Mikko Tenhunen