Arx AUDIBOX DI audiointerface

Tuotenumero N21224
Valmistaja Arx
Mallinumero AUDIBOX DI
Valmistajan tuotenumero USB-1

ARX on esittelee uuden ARX USB I / O VSR -Plug and Play USB 24-bittisen High Resolution -digitaalisen / analogisen pro-liitännän. VSR tarkoittaa muuttuvaa näytteenottotaajuutta - jonka avulla yksikkö voi tallentaa ja toistaa kolmella eri näytteenopeudella: 44,1, 48 ja 96 KHz

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

Laadukkaista prosessori- ja ongelmanratkaisubokseistaan tunnettu australialainen ARX on erikoistunut ääni- ja musiikkiammattilaisen työpäivien pelastamiseen.

ARX:n pienten sinisten laatikoiden valikoimasta löytyy ratkaisu jokaiseen äänijärjestelmän pulmakohtaan. Jatkuvasti kehittyvän kentän tarpeisiin vastaava tuoterepertuaari tarjoaa aidosti ”kytke-ja-käytä”-periaatteella toimivat usb-audiokortit, balansointimuuntajat, linjaboksit, muuntajat, mikkisplitterit, räkkimikserit, kompressorit, ekvalisaattorit, di-boxit ja vaikka mitä.

ARX:n näppärät tuotteet jaksavat hämmästyttää kerta toisensa jälkeen oivalluksillaan, suoraviivaisuudellaan ja helppokäyttöisyydellään – joten ei mikään ihme, että niin monen ammattilaisen keikkasalkun sisältö alkaa sinertää päivä päivältä enemmän.

Lisätietoja

Pauli Molnár

Pauli Molnár