Arx BLUE DI audiointerface

Tuotenumero N21001
Valmistaja Arx
Mallinumero BLUE DI
Valmistajan tuotenumero BT-1

Muliple tehovalinnat - Phantom Power ja12 V DC Langaton Bluetooth-yhteys - sallii monien kannettavien medialaitteiden lataamisen. Elektronisesti tasapainotetut lähdöt, joissa on edelleen toiston aikana 200 ohminen lähtöimpedanssi, auttavat pitämään pitkiä kaapeleita ilman signaalihäviötä. Erittäin matala vääristymä (.01% @ 0dB ulos) piirikauko, jonka taajuusvaste on 20 Hz - 20 KHz ± 1 dB on asennettu raskaaseen teräsrakenteiseen alustaan, joka on valmistettu houkuttelevasta kuvioidusta sinisestä polyuretaanista,

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

Laadukkaista prosessori- ja ongelmanratkaisubokseistaan tunnettu australialainen ARX on erikoistunut ääni- ja musiikkiammattilaisen työpäivien pelastamiseen.

ARX:n pienten sinisten laatikoiden valikoimasta löytyy ratkaisu jokaiseen äänijärjestelmän pulmakohtaan. Jatkuvasti kehittyvän kentän tarpeisiin vastaava tuoterepertuaari tarjoaa aidosti ”kytke-ja-käytä”-periaatteella toimivat usb-audiokortit, balansointimuuntajat, linjaboksit, muuntajat, mikkisplitterit, räkkimikserit, kompressorit, ekvalisaattorit, di-boxit ja vaikka mitä.

ARX:n näppärät tuotteet jaksavat hämmästyttää kerta toisensa jälkeen oivalluksillaan, suoraviivaisuudellaan ja helppokäyttöisyydellään – joten ei mikään ihme, että niin monen ammattilaisen keikkasalkun sisältö alkaa sinertää päivä päivältä enemmän.

Lisätietoja

Pauli Molnár

Pauli Molnár