Arx MIXXMASTER mikrofoni / linjamikseri

Tuotenumero N22870
Valmistaja Arx
Mallinumero MIXXMASTER
Valmistajan tuotenumero MP-3

ARX esittelee MIXXMASTER-4-kanavaisen mikrofonin / linjan master-mikserin, jossa on kaksi Mic / Line-tuloa, kolme stereolähtöä (yksi kolmitoista EQ) ja vasen / oikea (tai Zone 1 ja 2) master -tason säätimet. Se on kumppanituote MIXX-nelikanavaiselle mikrofoni-mikserille, toinen innovatiivinen mikseri tuote.

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

Laadukkaista prosessori- ja ongelmanratkaisubokseistaan tunnettu australialainen ARX on erikoistunut ääni- ja musiikkiammattilaisen työpäivien pelastamiseen.

ARX:n pienten sinisten laatikoiden valikoimasta löytyy ratkaisu jokaiseen äänijärjestelmän pulmakohtaan. Jatkuvasti kehittyvän kentän tarpeisiin vastaava tuoterepertuaari tarjoaa aidosti ”kytke-ja-käytä”-periaatteella toimivat usb-audiokortit, balansointimuuntajat, linjaboksit, muuntajat, mikkisplitterit, räkkimikserit, kompressorit, ekvalisaattorit, di-boxit ja vaikka mitä.

ARX:n näppärät tuotteet jaksavat hämmästyttää kerta toisensa jälkeen oivalluksillaan, suoraviivaisuudellaan ja helppokäyttöisyydellään – joten ei mikään ihme, että niin monen ammattilaisen keikkasalkun sisältö alkaa sinertää päivä päivältä enemmän.

Lisätietoja

Pauli Molnár

Pauli Molnár