Arx USB DI HP USB-audiomuunnin kuulokeliitännällä

Tuotenumero N20251
Valmistaja Arx
Mallinumero USB DI HP
Valmistajan tuotenumero USB-2

Alkuperäisen USB DI:n paranneltu versio erillisellä säädettävällä kuulokelähdöllä, joka mahdollistaa audiosignaalin tarkkailukuuntelun ilman monitorikaiuttimia tai erillistä kuulokevahvistinta. ”Kytke -ja-käytä” -periaatteella toimiva laite muuntaa USB-liitännästä syötettävän digitaaliäänen ammattitason häiriöttömäksi analogisignaaliksi. USB-tuloliitäntä (24 bit/44.1 ja 48 kHz), kaksi muuntajaerote ttua balansoitua XLR-lähtöä, 6.5mm ja 3.5 mm kuulokeliitännät. Vankka teräskotelo, maaerotuskytkin, sisältää USB-kaapelin. Windows XP, 7/8/10, Mac OS X tai uudempi, käyttöjännite USB:n kautta.

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

Laadukkaista prosessori- ja ongelmanratkaisubokseistaan tunnettu australialainen ARX on erikoistunut ääni- ja musiikkiammattilaisen työpäivien pelastamiseen.

ARX:n pienten sinisten laatikoiden valikoimasta löytyy ratkaisu jokaiseen äänijärjestelmän pulmakohtaan. Jatkuvasti kehittyvän kentän tarpeisiin vastaava tuoterepertuaari tarjoaa aidosti ”kytke-ja-käytä”-periaatteella toimivat usb-audiokortit, balansointimuuntajat, linjaboksit, muuntajat, mikkisplitterit, räkkimikserit, kompressorit, ekvalisaattorit, di-boxit ja vaikka mitä.

ARX:n näppärät tuotteet jaksavat hämmästyttää kerta toisensa jälkeen oivalluksillaan, suoraviivaisuudellaan ja helppokäyttöisyydellään – joten ei mikään ihme, että niin monen ammattilaisen keikkasalkun sisältö alkaa sinertää päivä päivältä enemmän.

Lisätietoja

Pauli Molnár

Pauli Molnár