Audico AAE801B Kuulutuskoje, 1-alueinen

Tuotenumero N62299
Valmistaja Audico
Mallinumero AAE801B
Valmistajan tuotenumero N62299

AAE 801B on Audico Avec ja Avec G2 järjestelmään liitettävä, joutsenkaulamikrofonilla varustettu kuulutuskoje, jolla voi tehdä kuulutuksen yhdelle ohjelmallisesti vapaasti määritellylle kuulutusalueelle. Ihanteellinen käyttökohde kojeelle on tilanne, jossa kuulutuksen tekijöitä on useita ja he vaihtuvat useasti, esim. infotiskit.

Kojeessa on vain yksi painike, jonka avulla kuulutus aktivoidaan ja lopetetaan. Painikkeen toiminnaksi voidaan valita joko PTT (kuulutus aktiivinen, kun painike alhaalla), tai TOGGLE (painikkeen painallus käynnistää, toinen painallus päättää kuulutuksen). Kytkimen ympärillä on 4 kpl merkkivaloja, joiden avulla kojeen ja toiminnan tila indikoidaan.

Kojeessa on myös liitin kaiuttimen mykistystoiminnolle tapauksissa, jossa kojeen välittömässä läheisyydessä on kaiuttimia, jotka tulee vaimentaa kuulutuksen ajaksi akustisen kierron estämiseksi.

Koje voidaan sijoittaa pöydän päälle, upottaa pöytälevyyn. Lisäksi koje voidaan kiinnittää seinälle tai seinäkoteloon lisävarusteena toimitettavien seinäkiinnikkeiden avulla.

Kojeet liitetään järjestelmän Main- tai Spare-väylään, tai vaihtoehtoisesti kärkiohjattuna kuulutusohjauksena aktivoituvaan audiotuloon. Maksimi kojeiden määrä väylässä on 15 kpl, sen sijaan kärkiohjattujen kojeiden määrälle järjestelmässä ei ole rajoituksia.

Audico Avec tuotteet toimittaa Audico Technology Oy.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Audico AAE801B Kuulutuskoje, 1-alueinen

Artikkelit

Porvoon jalostamo

Porvoon jalostamo

Nesteen Porvoon jalostamolla Kilpilahdessa käsitellään vaarallisia aineita. Turvamääräykset ovat tarkat, mutta silti kaasuvuotoja voi tapahtua ja tulipaloja syttyä. Nykyaikaiset hälytys- ja kuulutusjärjestelmät varoittavat silloin tuhansia työntekijöitä 13 neliökilometrin alueen joka kolkassa.

Lue lisää »

Oasis of the sea

Oasis of the sea

Royal Caribbean Cruise Linesin Oasis of the Seas® aloitti liikennöinnin marraskuussa 2009 ensimmäisenä Oasis-luokan laivana. Maailman suurimpiin risteilylaivoihin kuuluva Oasis tarjoaa risteilyvieraille seitsemän eri teema-aluetta. Laivalta löytyy muun muassa vehreä keskuspuisto Central Park, kävelykatu Boardwalk, AquaTheater sekä maailman ensimmäinen karuselli merellä. Vastaavanlaista tehtävän ja nähtävän kirjoa ei ole aiemmin nähty maailman merillä. Oasiksen 2 700 hyttiin ja 28 huippuvarusteltuun sviittiin mahtuu yhteensä 5 400 matkustajaa.

Lue lisää »

Lisätietoja

Jyri Hiltunen

Jyri Hiltunen

Kari Hakkarainen

Kari Hakkarainen

Harri Ranta

Harri Ranta