Audico Avec AAE808 kuulutuskoje, 8-alueinen

Tuotenumero N12944
Valmistaja Audico Avec
Mallinumero AAE808
Valmistajan tuotenumero AAE808

AAE 808 - AAE 808F ja AAE 808DC - AAE 808DCF

Peruskokoonpanossa kojeessa on hallintapainikkeet ja 8-alueen valintapainikkeet. Malli on AAE 808. Seuraavassa versiossa AAE 808DC on lisäksi opastava näyttö sekä numero/menupainikkeet.

Audico Avec modulaariset kojeet täyttävät EN 54-16 standardin vaatimukset äänievakuointijärjestelmä käytössä ja sisältävät vaaditut valvonnat, mm. mikrofonin toiminta kunnon- ja kriittisen signaalitien valvonnan.

AAE sarjan kojeita käytetään Audico Avec G2 järjestelmän ohjaamiseen ja sen tilan osoittamiseen käyttäjälle. Kojeen avulla hallitaan kuulutuksia ja tallennettujen viestien toistoa rakennuksen eri osissa.

Näytöllisellä versiolla (DC) voidaan aktivoida ohjelma- lähteitä ja säätää eri alueiden äänenvoimakkuuksia. EN-standardien edellyttämä vikailmaisu osoitetaan aluekohtaisesti kiinteällä tai vilkkuvalla huomiovalolla. Kun aluevalintapainike on määritelty hälytysaluevalinnaksi, merkkiledit ilmoittavat hälytysalueen tilan.

Toiminnot on jaettu kahdelle käyttäjätasolle; kuuluttamisen, infoviestin aktivoinnin ja ohjelmanvalinnan voi tehdä kuka tahansa. Manuaalisesti alueet voidaan ohjata ennakkohälytys- tai evakuointitilaan vain salasanan tuntevan henkilön toimesta. Kojeiden ulkomuoto on tyylikäs ja käyttöliittymä itsessään selkeä ja helppokäyttöinen.

Audico Avec tuotteet toimittaa Audico Technology Oy.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Audico Avec AAE808 kuulutuskoje, 8-alueinen

Valmistajan infoteksti

Audico Technology yhtiöllä on yli 60 vuoden kokemus audio teknologiasta.

50-luvun puolivälissä Teleste Oy aloitta ”keskusradiojärjestelmien” valmistamisen kohdemarkkinana koulut ja monet muut julkiset kiinteistöt Suomessa. Vuosien aikana Audico on toimittanut tuhansia äänentoistojärjestelmiä erilaisiin julkisiin tiloihin, yksilölliset vaatimukset täyttäen.

Tänään olemme markkinajohtaja äänievakuointi, - äänentoisto- ja informaatiojärjestelmien valmistajana Suomessa. Audico Technology:n innovatiivinen tuoteportfolio sisältää, sertifioidut äänievakuointijärjestelmät, laivateollisuuden hälytys- ja kuulutusjärjestelmät ja tämän lisäksi ketteränä teknologia yhtiönä olemme kehittäneet käyttäjän tarpeiden perusteella räätälöitävän konferenssi- ja äänestysjärjestelmän.