Audico Avec AAI800 audioliitäntä- ja ohjainkaluste

Tuotenumero N12845
Valmistaja Audico Avec
Mallinumero AAI800
Valmistajan tuotenumero AAI 800
Sähkönumero 6430029190071

AAI 800 paneelia käytetään paikallisen äänilähteen kytkentään ja reititykseen. Paneelin kolmen painikkeen avulla voidaan muuttaa Avec äänentoistojärjestelmän toimintaa valitsemalla tilanteeseen asetetut esiasetukset. Paneelissa on myös tuloliitin voimakkuusäädöllä ohjelmalähteelle (3,5mm stereojakki). Piirikortilla on lisäliittimet erillisen XLR-liitinrasian liitäntää varten. Paneelin ominaisuudet määritellään AVECLIZER-määrittelyohjelmalla. Paneeli liitetään ADA 8x8 keskusyksikön paikallis– tai järjestelmäväylään CAT 5/6/7 kaapeloinnin avulla. Kaapeloinnissa ei saa olla välillä mitään aktiivilaitteita, kuten kytkimiä. Jokaiselle paneelille asetetaan oma osoite piirikortilla olevilla DIP-kytkimillä. Paneeli saa käyttöjännitteen keskusyksiköltä.

Audico Avec tuotteet toimittaa Audico Technology Oy.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Audico Avec AAI800 audioliitäntä- ja ohjainkaluste

Valmistajan infoteksti

Audico Technology yhtiöllä on yli 60 vuoden kokemus audio teknologiasta.

50-luvun puolivälissä Teleste Oy aloitta ”keskusradiojärjestelmien” valmistamisen kohdemarkkinana koulut ja monet muut julkiset kiinteistöt Suomessa. Vuosien aikana Audico on toimittanut tuhansia äänentoistojärjestelmiä erilaisiin julkisiin tiloihin, yksilölliset vaatimukset täyttäen.

Tänään olemme markkinajohtaja äänievakuointi, - äänentoisto- ja informaatiojärjestelmien valmistajana Suomessa. Audico Technology:n innovatiivinen tuoteportfolio sisältää, sertifioidut äänievakuointijärjestelmät, laivateollisuuden hälytys- ja kuulutusjärjestelmät ja tämän lisäksi ketteränä teknologia yhtiönä olemme kehittäneet käyttäjän tarpeiden perusteella räätälöitävän konferenssi- ja äänestysjärjestelmän.