Audico Avec ADA8X8G2 keskusyksikkö

Tuotenumero N12806
Valmistaja Audico Avec
Mallinumero ADA8X8G2
Valmistajan tuotenumero N12806
EAN 6430029191016
Sähkönumero 7931015

Digitaalisen uuden sukupolven Audico Avec G2 äänentoisto–, poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmän ydin on ADA 8x8, joka tarjoaa tehokkaan ja kompaktin kokoisen laitteen kaikkiin äänentoistotarpeisiin. Avec on optimaalinen taustamusiikki-, Avec on optimaalinen taustamusiikki-, poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmä kaikkiin julkisiin rakennuksiin. Digitaalisuuden ansiosta järjestelmän äänenlaatu, taloudellisuus ja joustavuus ovat erinomaiset. ADA:ssa on monipuoliset tuloliitynnät, tehokas digitaalinen signaalin muokkaus ja reititys, sisäinen vakioviestitoistin, alaa ohjaavien standardien (EN 60849 ja EN 54-16) mukaiset valvontaominaisuudet ja digitaaliset vahvistimet (8 x 150W / 8 ohm). Kaikki 2U korkeassa kotelossa!

Audico Avec tuotteet toimittaa Audico Technology Oy.

Saatavuus
Varastossa

Pyydä tarjous tuotteesta: Audico Avec ADA8X8G2 keskusyksikkö

Artikkelit

Porvoon jalostamo

Porvoon jalostamo

Nesteen Porvoon jalostamolla Kilpilahdessa käsitellään vaarallisia aineita. Turvamääräykset ovat tarkat, mutta silti kaasuvuotoja voi tapahtua ja tulipaloja syttyä. Nykyaikaiset hälytys- ja kuulutusjärjestelmät varoittavat silloin tuhansia työntekijöitä 13 neliökilometrin alueen joka kolkassa.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Audico Technology yhtiöllä on yli 60 vuoden kokemus audio teknologiasta.

50-luvun puolivälissä Teleste Oy aloitta ”keskusradiojärjestelmien” valmistamisen kohdemarkkinana koulut ja monet muut julkiset kiinteistöt Suomessa. Vuosien aikana Audico on toimittanut tuhansia äänentoistojärjestelmiä erilaisiin julkisiin tiloihin, yksilölliset vaatimukset täyttäen.

Tänään olemme markkinajohtaja äänievakuointi, - äänentoisto- ja informaatiojärjestelmien valmistajana Suomessa. Audico Technology:n innovatiivinen tuoteportfolio sisältää, sertifioidut äänievakuointijärjestelmät, laivateollisuuden hälytys- ja kuulutusjärjestelmät ja tämän lisäksi ketteränä teknologia yhtiönä olemme kehittäneet käyttäjän tarpeiden perusteella räätälöitävän konferenssi- ja äänestysjärjestelmän.