Audico Avec ALT 8X8 G2 muuntajayksikkö

Tuotenumero N12530
Valmistaja Audico Avec
Mallinumero ALT 8X8 G2
Valmistajan tuotenumero N12530
Sähkönumero 6430029191023

Audico Avec G2 on digitaalinen uuden sukupolven äänentoisto–, poistumishälytys ja turvakuulutusjärjestelmä, joka tarjoaa tehokkaan ja kompaktin kokoisen laitteen kaikkiin äänentoistotarpeisiin. Avec on optimaalinen järjestelmä kaikkiin julkisiin rakennuksiin. Digitaalisuuden ansiosta järjestelmän äänenlaatu, taloudellisuus ja joustavuus ovat erinomaiset. ALT 8x8 on muuntajayksikkö Audico Avec sarjaan. Se muuntaa ADA 8x8:n matalaimpedanssiset lähdöt 70-100V kaiutinlinjoiksi. ALT 8x8 sisältää 8 muuntajaa, joiden ensiöpuolen impedanssi on 8 Ohmia ja toisiopuolella on tapitukset 70 ja 100V lähtöjännitteille. ALT 8x8 sisältää myös releet jotka kytkevät lähtölinjojen pakkosyöttölähtöihin 24V jännitteen kuulutuksen tai hätäviestin aikana. Pakkosyöttöjännitettä käytetään ohittamaan voimakkuussäätimet kuulutus– ja hätätilanteissa, releen käyttö varmistaa viestin perillemenon säätimen asennosta riippumatta. Ulostulolinjoista voidaan rakentaa lukittuja ryhmiä joiden avulla saadaan kasvatettua linjakohtaista tehoa.

Audico Avec tuotteet toimittaa Audico Technology Oy.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Audico Avec ALT 8X8 G2 muuntajayksikkö

Valmistajan infoteksti

Audico Technology yhtiöllä on yli 60 vuoden kokemus audio teknologiasta.

50-luvun puolivälissä Teleste Oy aloitta ”keskusradiojärjestelmien” valmistamisen kohdemarkkinana koulut ja monet muut julkiset kiinteistöt Suomessa. Vuosien aikana Audico on toimittanut tuhansia äänentoistojärjestelmiä erilaisiin julkisiin tiloihin, yksilölliset vaatimukset täyttäen.

Tänään olemme markkinajohtaja äänievakuointi, - äänentoisto- ja informaatiojärjestelmien valmistajana Suomessa. Audico Technology:n innovatiivinen tuoteportfolio sisältää, sertifioidut äänievakuointijärjestelmät, laivateollisuuden hälytys- ja kuulutusjärjestelmät ja tämän lisäksi ketteränä teknologia yhtiönä olemme kehittäneet käyttäjän tarpeiden perusteella räätälöitävän konferenssi- ja äänestysjärjestelmän.