Audico Avec ASV800 ohjelmanvalinta ja voimakkuuden kaukosäätökaluste

Tuotenumero N12352
Valmistaja Audico Avec
Mallinumero ASV800
Valmistajan tuotenumero ASV800
Sähkönumero 6430029190064

ASV 800 on kuuntelutilaan asennettava kaukosäätökaluste, jonka avulla voidaan ohjata Audico Avec äänentoistojärjestelmää. Sen avulla voidaan valita haluttu ohjelma ja säätää sen voimakkuutta. Paneelin ominaisuudet määritellään AVECLIZER-määrittely-ohjelmalla. Paneeli liitetään ADA 8x8 keskusyksikön paikallis– tai järjestelmäväylään CAT 5/6/7 kaapeloinnin avulla. Kaapeloinnissa ei saa olla välillä mitään aktiivilaitteita, kuten kytkimiä. Jokaiselle paneelille asetetaan oma osoite piirikortilla olevilla DIP-kytkimillä. Paneeli saa käyttöjännitteen keskusyksiköltä.

Audico Avec tuotteet toimittaa Audico Technology Oy.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Audico Avec ASV800 ohjelmanvalinta ja voimakkuuden kaukosäätökaluste

Valmistajan infoteksti

Audico Technology yhtiöllä on yli 60 vuoden kokemus audio teknologiasta.

50-luvun puolivälissä Teleste Oy aloitta ”keskusradiojärjestelmien” valmistamisen kohdemarkkinana koulut ja monet muut julkiset kiinteistöt Suomessa. Vuosien aikana Audico on toimittanut tuhansia äänentoistojärjestelmiä erilaisiin julkisiin tiloihin, yksilölliset vaatimukset täyttäen.

Tänään olemme markkinajohtaja äänievakuointi, - äänentoisto- ja informaatiojärjestelmien valmistajana Suomessa. Audico Technology:n innovatiivinen tuoteportfolio sisältää, sertifioidut äänievakuointijärjestelmät, laivateollisuuden hälytys- ja kuulutusjärjestelmät ja tämän lisäksi ketteränä teknologia yhtiönä olemme kehittäneet käyttäjän tarpeiden perusteella räätälöitävän konferenssi- ja äänestysjärjestelmän.