Audico Avec AUM 800 yleisvalvontayksikkö

Tuotenumero N12261
Valmistaja Audico Avec
Mallinumero AUM 800
Valmistajan tuotenumero 30051
Sähkönumero 6430029191030

AUM 800 yleisvalvontayksikkö mahdollistaa ulkopuolisten tehovahvistimien käytön AVEC järjestelmän kanssa. AUM 800 on EN 54-16 sertifioitu ja sitä voidaan hyödyntää valvotuissa poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmissä. Yleisvalvontayksiköllä saavutetaan merkittävää hyötyä isoissa järjestelmissä, joissa kaiutinlinjakohtainen kuorma on suuri. Tämän lisäksi yleisvalvontayksikön avulla voidaan jakaa ADA 8x8 keskusyksikön vahvistinulostulo valvotuiksi A+B lähdöiksi, automaattisella varavahvistinvaihdolla.

Ulkoisena vahvistimena voidaan käyttää mitä tahansa vahvistinta max. 500W, josta löytyy balansoitu audiosisääntulo ja 70/100V linjaulostulo. Poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmiä varten AVEC järjestelmään on sertifioitu 1x500W, 2x250W ja 4x125W digitaaliset tehovahvistimet. AUM 800 sisältää kahdeksan kanavaa ja käyttöjännitteensä se saa ADA 8x8 keskusyksiköltä. Yksikkö mahdollistaa ADA:n omien vahvistimien ja ulkoisten tehovahvistimien käytön vapaasti eri kombinaatioina.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Audico Avec AUM 800 yleisvalvontayksikkö

Valmistajan infoteksti

Audico Technology yhtiöllä on yli 60 vuoden kokemus audio teknologiasta.

50-luvun puolivälissä Teleste Oy aloitta ”keskusradiojärjestelmien” valmistamisen kohdemarkkinana koulut ja monet muut julkiset kiinteistöt Suomessa. Vuosien aikana Audico on toimittanut tuhansia äänentoistojärjestelmiä erilaisiin julkisiin tiloihin, yksilölliset vaatimukset täyttäen.

Tänään olemme markkinajohtaja äänievakuointi, - äänentoisto- ja informaatiojärjestelmien valmistajana Suomessa. Audico Technology:n innovatiivinen tuoteportfolio sisältää, sertifioidut äänievakuointijärjestelmät, laivateollisuuden hälytys- ja kuulutusjärjestelmät ja tämän lisäksi ketteränä teknologia yhtiönä olemme kehittäneet käyttäjän tarpeiden perusteella räätälöitävän konferenssi- ja äänestysjärjestelmän.