Audicon uusi toimistoassistentti Erja Leppänen

 

Audicon uusi toimistoassistentti Erja ”Ekku” Leppänen aloitti 24.1.2022.  Hänen pääasiallisena tehtävänään on vastata vierailijakokemuksesta huolehtimalla Audicon Espoon konttorin aulapalveluista, puhelinvaihteesta sekä asiakastilojen viihtyvyydestä. Aulapalveluiden ohella toimistoassistentin tehtäviin kuuluu avustavat taloushallinnon tehtävät, joita tehdään aulasta käsin muiden tehtävien ohella.

Tässä Ekun terveiset Audicolaisille:

”Minä olen Erja, mutta minut tunnetaan nimellä Ekku. Olen naimisissa, ja asun Degerbyn Kopparnäsissä. Minulla on kaksi jo aikuista tytärtä, Petra ja Salla. Salla teki minusta lapselleen Auroralle mummin vuosi sitten, ja se on melkein paras titteli mikä minulla on ikinä ollut.

Olen työskennellyt toimistomaailmassa lähes koko työurani ajan. Viimeiksi työskentelin toimistossa Olarinluomassa Oy Carbonex Ab:ssä. Asiakaspalvelu puhelimitse, sekä meilitse on aina kuulunut työni kuvaan. Myös erilaiset toimistotehtävät sujuvat tomeruudella ja jämäkkyydellä. Iloisuus, työmoraali ja palvelugeenit ovat valttejani! 

Työskentelin aiemmin vastaanottovirkailijana Hotelli Långvikissa Kirkkonummen Tanskarlassa. 

Harrastan spinningiä, maastofillarointia, patikoimista ja ulkoilua. Toisinaan väkerrän hopeakoruja. Koti ja sen sisustaminen on myös minulle tärkeä harrastus. Omakotitalossa puuhaa riittääkin, ja se on vain positiivinen asia. 

On mukavaa tulla uusien haasteiden pariin, enkä malta odottaa, että näen pian teidät kaikki! Hauskaa!

Nähdään; Ekku”

Tervetuloa Ekku mukaan Audicolle!