Avita Audiovisual Expo on Suomen audiovisuaalisen alan kohtaamispaikka, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen katsauksen tämän päivän AV-tekniikan ja -palveluiden tarjontaan ja mahdollisuuksiin. Osastoillaimme A21 ja A29 hallissa 1 voit nähdä ja kuulla AV-alan ajankohtaisimpia ratkaisuja. Valopuolen helmistä mainittakoon muun muassa uuden sukupolven MA-Lighting grandMA3 Light -valopöytä, joka on verraton työjuhta suuren mittakaavan teatteri-, konsertti- ja show-valaisun kaikkiin ohjaustarpeisiin, sekä JB-Lightingin p12 Profile -profiiliheitin, joka on koviin vaatimuksiin vastaava P12-uutuusspotti. AV-puolen nykyiseen interaktiiviseen ja langattomaan tekniikkaan voit tutustua Barco Clicksharen ja NEC InfinityBoard 2.0 avulla. Äänipuolella Audico yllättää Euroopan ensimmäisellä L-Acoustics L-ISA-auditoriolla. Aiheesta tulossa lisätietoja myöhemmin.

Messuilla voit tulla myös juttelemaan tai kysymään lisää hiljaittain lanseeratusta  Audico Shopista, jonka kautta voit tutustua koko Audicon tuotevalikoimaan. Audico Shop -tuotekatalogi kokoaa yhteen useiden edustuksiemme valikoituja tuotteita. Rekisteröitymällä yritysasiakkaaksi saat palveluun omat verkkopalvelutunnukset, jotka mahdollistavat myös tarjouspyyntöjen tekemisen sekä AV-ostot verkkokauppatyyliin. Audico Shop on Sinun tarpeitasi varten. Toimit sitten sähköurakoinnin tai ammattilaisäänentoiston parissa, verkkopalvelustamme löytyy varmasti Sinua kiinnostavat tuotteet ja ratkaisut. Ota yhteyttä shop@audico.fi jo tänään!

Rekisteröidy kävijäksi täältä.

***

FinnSec on Pohjoismaiden suurin turvallisuusalan tapahtuma. Tapahtumassa kohtaavat alan päättäjät ja tekijät sekä yritysten turvallisuudesta vastaavat. Olemme keränneet messuille mukaan uusimmat ja monipuolisimmat 24/7 valvomon hallinta- ja ohjausratkaisut sekä Audicon oman teknologian turvalliset äänievakuointijärjestelmät.

Osastollamme 6D9, hallissa 6, voit tutustua muun muassa palkittuun Barco UniSee -videoseinäratkaisuun, joka on ainutlaatuinen kokemus tarkkaan tilannekuvaan. Messuilla voit tutustua myös Barco Transform N -videoprosessointiin, Barco OpSpace -työpisteeseen, josta näet ja hallitset kaiken liitetyn tietojärjestelmäsi sekä Barco CSM -hallintaohjelmistoon, joka sulautuu moneen kamerajärjestelmään. Jotta työskentely olisi sujuvaa, esittelemme Gesabin ergonomisen Advantis NG -työpisteen, joka on erittäin vankka kalusteratkaisu 24/7 ammattityöhön. Audicolta saat turvallisimmat ratkaisut verkottuneisiin, IP-pohjaisiin valvomoteknologioihin!

Mukana myös oman teknologiamme  Audico Technologyn Avec G2 -tuoteperhe, joka koostuu laadukkaista ja kotimaisista äänentoisto-, poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmistä.

Rekisteröidy kävijäksi täältä.

Nähdään ja kuullaan messuilla, tervetuloa!