Audico Systems CLASSIC 55 V4 neuvotteluhuonepaketti

Tuotenumero P04006
Valmistaja Audico Systems
Mallinumero CLASSIC 55 V4
Valmistajan tuotenumero P04006

Audico Classic -pakettiratkaisu on sopiva vaihtoehto monenlaisiin neuvottelutiloihin. Pakettiin kuuluu tarkka näyttö sekä langallinen HDMI-liitäntä pöytäkaivosta. Pöytäpintaan on asennettu sähköpistorasiat ja langaton puhelimen latausmahdollisuus.

Neuvotteluhuonepaketti sisältää:

- Laadukkaan 55-tuumaisen Samsung QB55R 4 K UHD yritysnäytön (N67946) sekä näytön seinätelineen (N06578).

- Tyylikkäät, upotetut SAVO-pöytäkalusteet; Neliö Qi langaton latauslaite puhelimille, kustomoitu Due-pöytärasia, jossa HDMI- ja USB-kaapeliliitännät näytölle, sekä tarvittava HDMI-kaapeli. Pöytäkalusteissa on yhteensä neljä sähköpistorasiaa molemmissa pöytärasioissa sekä erillinen Due, kahden sähköpistorasian pöytäkaluste. (N66737, K00002, K00003, N55083)

- Pöydän ja näytön välille asennettavan Crestron HD-EXT-USB-2000-C parikaapelilähetin- ja vastaanotinparin ohjaus- ja kuvasignaalin siirtoon sekä tarvittavat välikaapelit (N6668, N56011, N55083).

- Paketin mukana toimitetaan yksi HDMI USB-C -adapteri helpottamaan erityyppisten tietokoneiden liittämistä esitysjärjestelmään (N66740).

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Euroopan kemikaalivirasto ECHA

Euroopan kemikaalivirasto ECHA

Euroopan kemikaaliviraston (ECHA) 700 työntekijää ovat virtuaalitapaamisten ammattilaisia. Tekniikan täytyy toimia vuorenvarmasti, kun talon AV-väki järjestää kemikaalialan asiantuntijoille 1500 etäkokousta vuodessa.

Lue lisää »

Veho

Veho

Veho keräsi toimistotyöntekijänsä eri osoitteista saman katon alle Vantaan Aviapolikseen. Talon muoto ja Mercedeksen logo inspiroivat pääkonttorin sisustusta. Samalla toimitilan AV-järjestelmät uusittiin. Etäkokous starttaa nyt sujuvasti ja langattomasti.

Lue lisää »

Helsinki Outlet

Helsinki Outlet

Marraskuun ensimmäisenä päivänä 2019 auennut Helsinki Outlet on lajissaan ensimmäinen outlet-ostoskylä pääkaupunkiseudulla. Audico toteutti Helsinki Outletin yleisten alueiden eli ulkotilan äänentoiston, sekä vastasi Moment Magnet -valotaideteoksen teknisestä toteutuksesta.

Lue lisää »