Uudet keskittyneet liiketoiminnot

Audicon asennus- ja projektiliiketoiminta yhdistyy Bright Installation Oy:hyn, muodostaen uuden Audico Systems Oy:n (Bright Installation Oy:n y-tunnuksen alle). Uuden yhdistyneen asennus- ja projektiyhtiön, Audico Systems Oy:n, toimitusjohtajana toimii Ari Manninen.

Audico Systems Oy:n maahantuonti/myynti ja asennus-/projektitoiminnot ovat jakautuneet omiksi liiketoiminnoikseen. Palveluliiketoiminnot kuten huolto, ylläpito, tuotetuki ja koulutus jakautuvat molempiin yhtiöihin.

Audico maahantuonti- ja myyntiliiketoiminta vaihtaa nimeään Audico Intersonic Oy:ksi toistaiseksi ja jatkaa liiketoimintaansa samalla y-tunnuksella (0679184-3), kunnes myyntiliiketoiminta sulautuu Intersonic Oy:hyn syksyllä 2020. Maahantuonti- ja myyntiyhtiön Audico Intersonic Oy:n toimitusjohtajana toimii Harri Leiva.

”Audico kehittää ja kasvattaa toimintaansa asiakkaan tarpeet ja etu päällimmäisenä mielessä. Emme tarjoa pelkästään tuotteita, niiden asennusta ja huoltoa, vaan vastaamme siitä, että asiakkaan järjestelmät toimivat niin kuin pitääkin ja pysyvät ajanmukaisina. Uuden kasvaneen organisaation myötä tiimimme lähes tuplaantuu, mikä tarkoittaa asiakkaalle entistä parempaa, joustavampaa ja osaavampaa palvelua. Myös laajempi asiakaspohja antaa meille mahdollisuuden kehittää ratkaisuvalikoimaamme. Olemme etuoikeutettuja, sillä saamme edustaa av-alan parhaita tuotteita ja tuotemerkkejä. Haluamme olla asiakkaille paras kumppani, joka tarjoaa tarpeisiin parhaiten soveltuvat tuotteet järkevin kustannuksin. ”, kertoo Audico Holding Oy:n ja Audico Intersonic Oy:n toimitusjohtaja Harri Leiva.

”Haluamme ymmärtää ja vastata asiakkaan kaikkiin tarpeisiin suunnittelusta ylläpitoon ja olla asiakkaan luotettava pitkäaikainen kumppani. Molempien yrityksien ammattitaito ja kokemus antavat hyvän pohjan uuden ja vahvan Audico Systemsin rakentamiseen, jossa keskiössä ovat palvelutason laadukkuus, pitkät asiakassuhteet ja vahva halu kehittää alan innovointia”, tiivistää uuden Audico Systems Oy:n toimitusjohtaja Ari Manninen.

Muutokset yrityksissä astuvat voimaan maanantaina 15.6.2020.

Uudet yhtiöt ovat muuttaneet Audicon pääkonttorille Espooseen. Päätoimipiste sijaitsee osoitteessa Olarinluoma 12, 02200 Espoo. Muut toimipisteet sijaitsevat osoitteissa Rautatehtaankatu 22, 20200 Turku ja Tohlopinranta 31, 33270 Tampere. Varastotoiminnot ja huoltopalvelut sekä tavarantoimitukset ja noudot ovat keskittyneet Espooseen. Yhteinen puhelinvaihde palvelee numerossa 020 747 9340. Henkilökohtaiset yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta www.audico.fi. Kaikki vanhat puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet toimivat edelleen.