Audico Systems PREMIUM PLUS V4PS palvelusopimus 60kk

Tuotenumero P14012
Valmistaja Audico Systems
Mallinumero PREMIUM PLUS V4PS
Valmistajan tuotenumero P14012

Audico Premium Plus -pakettiratkaisu on sopiva hieman isompiin, noin 12-16 hengen neuvottelutiloihin. Järjestelmässä on huomioitu useamman käyttäjän tarpeet. Laadukkaat valitsimet hoitavat esittävän lähteen valinnan täysin automaattisesti.

Pakettiin kuuluu iso, tarkka näyttö sekä langaton esitysjärjestelmä, joka mahdollistaa esityksen jaon mobiililaitteelta langattomasti tai tietokoneen USB-porttiin liitettävällä valintapainikkeella. Pöytäkaivossa on kolme langallista HDMI-liitäntää. Pöytäpintaan on asennettu sähköpistorasiat sekä langattomia puhelimen lataustelineitä.

Premium Plus -neuvotteluhuonepaketti sisältää:

- Laadukkaan 85-tuumaisen Samsung QM85N 4K UHD näytön ja näytön seinätelineen (N66426 ja N61087).

- Langattoman Barco Clickshare CSE 200+ -esitysjärjestelmän (sis. GoogleCast, AirPlay, MiraCast), johon kuuluu 2 kpl USB-A -painiketta sekä säilytysteline painikkeille (N66573 ja N57811).

- Tyylikkäät, upotetut SAVO-pöytäkalusteet; kaksi sähköpistorasialla varustettua Neliö Qi langatonta lataustelinettä puhelimille ja kolme kustomoitua Due-pöytärasiaa, joissa sähköpistorasia, HDMI- ja USB-kaapeliliitännät näytölle, sekä tarvittavat HDMI-kaapelit (N66737, K00002, N55083).

- Pöydän ja näytön välille asennettavan Crestron HD-EXT-USB-2000-C -parikaapelilähetin- ja vastaanotinparin ohjaus- ja kuvasignaalin siirtoon ja tarvittavat välikaapelit (N66668, N56011, N55083), sekä Crestron HD-MD4x1-4K-E automaattisen AV-signaalivalitsimen mahdolliselle etäneuvotteluyhteydelle (N54338). Paketin mukana toimitetaan kaksi HDMI USB-C -adapteria helpottamaan erityyppisten tietokoneiden liittämistä esitysjärjestelmään (N66740).

Pakettiin on mahdollista liittää erikseen etäneuvotteluyhteydessä tarvittava kamera ja/tai mikrofonikaiutin. Pakettiin kuuluu asennus vyöhykkeellä 1 sekä viimeistelty kaapelointi, laadukkaat listat ja kaapelikourut.

Palvelusopimus:

Uudenlaisella palvelumallillamme laadukkaat ja modernit neuvottelutilojen AV-ratkaisut ja laitteet ovat hankittavissa käyttöön omiin toimitiloihin kätevällä kuukausihinnoitellulla palvelusopimuksella. Palvelusopimuksessa asiakkaamme ei tarvitse miettiä suurta investointia, toimivan tarpeiden mukaisen tilan saa näin vaivattomasti!

Palvelusopimus on näissä malleissa viiden vuoden mittainen ja kattaa laitteiston asennuksen, ylläpidon ja huollon, taaten täten aina toimivan järjestelmän. Sopimuskauden jälkeen AV järjestelmä on palautettavissa, lunastettavissa tai päivitettävissä uuteen – toiveiden mukaan.

Laitteen hankinta palveluna edellyttää erillistä palvelusopimusta Audicon kanssa. Rekisteröityneenä asiakkaana löydät omat ehdot ja sopimuksen verkkopalvelusta.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Euroopan kemikaalivirasto ECHA

Euroopan kemikaalivirasto ECHA

Euroopan kemikaaliviraston (ECHA) 700 työntekijää ovat virtuaalitapaamisten ammattilaisia. Tekniikan täytyy toimia vuorenvarmasti, kun talon AV-väki järjestää kemikaalialan asiantuntijoille 1500 etäkokousta vuodessa.

Lue lisää »

Veho

Veho

Veho keräsi toimistotyöntekijänsä eri osoitteista saman katon alle Vantaan Aviapolikseen. Talon muoto ja Mercedeksen logo inspiroivat pääkonttorin sisustusta. Samalla toimitilan AV-järjestelmät uusittiin. Etäkokous starttaa nyt sujuvasti ja langattomasti.

Lue lisää »

Helsinki Outlet

Helsinki Outlet

Marraskuun ensimmäisenä päivänä 2019 auennut Helsinki Outlet on lajissaan ensimmäinen outlet-ostoskylä pääkaupunkiseudulla. Audico toteutti Helsinki Outletin yleisten alueiden eli ulkotilan äänentoiston, sekä vastasi Moment Magnet -valotaideteoksen teknisestä toteutuksesta.

Lue lisää »

Lisätietoja

Toni Hämäläinen

Toni Hämäläinen