Audico Systems CLASSIC 55 PLUS V1 neuvotteluhuonepaketti

Tuotenumero P01009
Valmistaja Audico Systems
Mallinumero CLASSIC 55 PLUS V1
Valmistajan tuotenumero P01009

Audico Classic Plus -pakettiratkaisu on sopiva vaihtoehto monenlaisiin neuvottelutiloihin. Pakettiin kuuluu laadukas tarkka näyttö, langaton esitysjärjestelmä, joka mahdollistaa esityksen jaon mobiililaitteelta langattomasti, tai tietokoneen USB-porttiin liitettävällä valintapainikkeella. Pöytäkaivossa on myös langallinen HDMI-liitäntä. Pöytäpintaan on asennettu sähköpistorasiat ja langaton puhelimen latausmahdollisuus.

Neuvotteluhuonepaketti sisältää:

- Laadukkaan 55-tuumaisen Samsung QB55R 4K UHD näytön (N67946) sekä näytön seinätelineen (N06578).

- Langattoman Barco Clickshare CSE 200+ esitysjärjestelmän (sis. GoogleCast, AirPlay, MiraCast), johon kuuluu 2 kpl USB-A -painiketta, sekä säilytystelineen painikkeille (N66573 ja N57811).

- Tyylikkäät, upotetut Savo-pöytäkalusteet; Neliö Qi langaton latausteline puhelimille, kustomoitu Due-pöytärasia, jossa HDMI- ja USB-kaapeliliitännät näytölle sekä tarvittava HDMI-kaapeli. Pöytäkalusteissa on yhteensä neljä/kuusi sähköpistorasiaa, molemmissa pöytärasioissa, sekä erillinen DUE, kahden sähköpistorasian pöytäkaluste, Classic 75 paketissa 2 kappaletta (N66737, K00002, K00003, N55083).

- Pöydän ja näytön välille on asennettu Crestron HD-EXT-USB-2000-C parikaapelilähetin- ja vastaanotinpari ohjaus- ja kuvasignaalin siirtoon sekä tarvittavat välikaapelit (N66668, N56011, N55083). Paketin mukana toimitetaan yksi HDMI USB-C -adapteri helpottamaamn erityyppisten tietokoneiden liittämisen esitysjärjestelmään (N66740).

Pakettiin on mahdollista liittää erikseen etäneuvotteluyhteydessä tarvittava kamera ja/tai mikrofonikaiutin. Pakettiin kuuluu asennus vyöhykkeellä 1 sekä viimeistelty kaapelointi, laadukkaat listat ja kaapelikourut. Mahdolliset lisätarvikkeet ja käytönopastus lasketaan tarjoukseen erikseen.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Euroopan kemikaalivirasto ECHA

Euroopan kemikaalivirasto ECHA

Euroopan kemikaaliviraston (ECHA) 700 työntekijää ovat virtuaalitapaamisten ammattilaisia. Tekniikan täytyy toimia vuorenvarmasti, kun talon AV-väki järjestää kemikaalialan asiantuntijoille 1500 etäkokousta vuodessa.

Lue lisää »

Veho

Veho

Veho keräsi toimistotyöntekijänsä eri osoitteista saman katon alle Vantaan Aviapolikseen. Talon muoto ja Mercedeksen logo inspiroivat pääkonttorin sisustusta. Samalla toimitilan AV-järjestelmät uusittiin. Etäkokous starttaa nyt sujuvasti ja langattomasti.

Lue lisää »

Helsinki Outlet

Helsinki Outlet

Marraskuun ensimmäisenä päivänä 2019 auennut Helsinki Outlet on lajissaan ensimmäinen outlet-ostoskylä pääkaupunkiseudulla. Audico toteutti Helsinki Outletin yleisten alueiden eli ulkotilan äänentoiston, sekä vastasi Moment Magnet -valotaideteoksen teknisestä toteutuksesta.

Lue lisää »