Audico Technology Oy:n tavoitteena on kehittää ja valmistaa johtavia sertifioituja äänentoisto-, äänievakuointi- ja informaatiojärjestelmiä. Uusi yhtiö voi keskittyä uusien innovaatioiden löytämiseen ja kaikkiin niihin toimiin, jotka vaikuttavat toiminnan vakaaseen kasvuun. Lisäksi erillinen teknologiayhtiö voi toimia joustavammin kehitys- ja innovaatiohankkeissa sekä toimialan verkostoissa.

Audico Holding Oy on päättänyt yhtiöittää Audico oman teknologian liiketoiminnan ja tuotekehityksen erilliseen yhtiöön Audico Technology Oy.

Yhtiö jatkaa nykyisen teknologian markkinointia ja myyntiä sekä kehittää ja valmistaa seuraavan sukupolven äänievakuointijärjestelmiä. Lisäksi merkittävänä liiketoiminta-alueena yhtiöllä on informaatiojärjestelmien, kokous- sekä puheentallennusjärjestelmien kehitys ja valmistaminen.

Toteutetulla järjestelyllä ei ole omistukseen liittyviä vaikutuksia. Audico Holding Oy, Audico konsernin emoyhtiönä omistaa 100% Audico Technology Oy:n osakekannasta. Järjestelyn yhteydessä siirtyvät kaikki tuote-, teknologia- ja näihin liittyvät sopimusoikeudelliset vastuut sekä sopimukset Audico Systems Oy:ltä Audico Technology Oy:lle.

Audico Technology Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Jyri Hiltunen ja yhtiöön siirtyy vanhoina työntekijöinä liikkeenluovutuksen yhteydessä oman teknologian liiketoiminnan ympärillä työskentelevä ydinryhmä; Raino Hyttinen, Aki Lankinen, Jukka Kuronen, Harri Ranta, Kari Hakkarainen, Mika Talo ja Ari Riipinen.

Lisätietoja:
Audico Holding Oy, toimitusjohtaja Harri Leiva, p. 044 555 9093; harri.leiva@audico.fi
Audico Technology Oy, toimitusjohtaja Jyri Hiltunen, p. 040 179 1362; jyri.hiltunen@audico.fi

Audico Technology Oy
Rautatehtaankatu 22, 20200 Turku
P. 020 747 9340
Y-tunnus: 0929766-4

Tiedote:

Tiedote: Audico Technology Oy (pdf)
Notis: Audico Technology Oy (pdf)
Notice: Audico Technology Oy (pdf)