AVIXAn järjestämässä InfoCommissa AV-alan valmistajat, jälleenmyyjät ja asiantuntijat kokoontuivat kaikki yhden ja saman katon alle kesäkuussa 2019.  InfoComm-messuilla oli mukana 1000 näytteilleasettajaa sekä 44 000 messuosallistujaa 110 eri maasta. Tapahtuman aikana esiteltiin alan kuumimpia uutuustuotteita ja -teknologioita. Olli ja Ilkka katsoivat tapahtumaa Audico-silmälasien läpi ja tekivät jännittäviä tuotelöytöjä laajasta messunäyttelystä.

Tuotelöydöt InfoComm 2019


Powersoft Mezzo – Pienet päätevahvistimet asennuskäyttöön

Powersoft julkaisi pitkään odotetut pienitehoiset asennuspäätteet Orlandossa. Mezzo-mallinimeä kantava sarja käsittää 2- ja 4-kanavaiset vahvistimet teholuokkiin 80w-300w. Kaikissa vahvistimissa on vakiona tehokas DSP ja optiona Dante-liityntä.

Lisätietoa:
http://www.powersoft-audio.com/en/installation/mezzo-series#series

 

Biamp Connect – PoE+ kytkin Biamp AVB-järjestelmän helppoon liitettävyyteen

Biampin osastolla kävi koko messujen ajan uskomaton kuhina ja uusia tuotteitakin oli tarjolla useampia. Yhtenä poimintana Biampin oma PoE+ AVB-kytkin, joka tekee järjestelmän käyttöönotosta todella helppoa.

Lisätietoa:
https://www.biamp.com/company/press-releases/press-release-detail/2019/06/12/biamp-launches-tesiraconnect-room-expander-to-effortlessly-connect-and-power-all-biamp-devices

 

Community LVH – Pitkän kantaman kaiutin beamforming-ominaisuuksilla

Community julkaisi ensimmäisen pitkän kantaman torvensa jo vuosikymmeniä sitten ja on ollut siitä lähtien ulkotilojen äänentoiston kiistaton kärkinimi. Uusi LVH (Large Venue Horn) on jotain täysin uutta tähän segmenttiin.

Lisätietoa:
https://www.communitypro.com/community-shows-two-major-new-product-lines-infocomm-2019

 

L-Acoustics Ai – Uudet A-sarjan asennuskaiuttimet

Uudet Constant Curvature A10 ja A15 kaiuttimet julkaistiin PL+S messuilla Frankfurtissa jo huhtikuussa. Floridassa oli julkaisuvuorossa i-lisäkirjainta kantavat asennusversiot kyseiseen sarjaan, sekä LS10 AVB-kytkin.

Lisätietoa:
https://www.l-acoustics.com/en/hotnews/l-acoustics-expands-a-series-with-install-specific-range/

 

Barco E2 Gen 2 – Uuden sukupolven kuvaprosessori

Barcon lippulaiva E2 sai kauan odotetun päivityksen InfoCommissa kun esille tuotiin Gen2 versio E2 kuvaprosessorista. Uusi versio tuo laitteeseen mm. reilusti lisää prosessointitehoa ja 4k-multiviewerin.

Lisätietoa:
https://www.barco.com/en/news/2019-06-07-ip-at-infocomm

 

Crestron NVX D80 – OPS decoder NVX-järjestelmään

NVX sarja Crestronilta kasvoi messuilla erittäin mielenkiintoisella tuotteella, kun esittelyssä oli NVX-D80 OPS-slottipaikkaan asenettava NVX-dekooderi. Mukaan oli jo tässä vaiheessa saatu suurimmat näyttövalmistajat.

Lisätietoa:
https://crestron.com/en-US/Products/Featured-Solutions/NVX-D80

 

Seuraavat InfoComm-messut järjestetään Las Vegasissa, 17.-19.6.2020.