Haemme vakituiseen työsuhteeseen  AV PROJEKTIMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Me Audico Systemsillä olemme vaativien audiovisuaalisten ratkaisujen ja palvelujen toteuttajia sekä laadukkaiden esitysteknisten, valo-, ääni-, mekaniikka- ja AV-tuotteiden toimittajia. Tarjoamme ratkaisuja yritysten ja yhteisöjen vaativiin tarpeisiin. Audicon tärkeimpiä kohteita ovat auditoriot ja neuvottelutilat, hotellit, ravintolat, kauppakeskukset, liike- ja näyttelytilat, teatterit, koulut, kirkot sekä erilaiset liikunta- ja tapahtumatilat sekä risteilyalukset. 

 Tarjoamme vakituisen, vastuullisen ja monipuolisen työn kiinnostavan toimialan kärkiyrityksessä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työtehtäviäsi, toimivat järjestelmät ja työkalut sekä kilpailukykyiset edut ja mukavan työyhteisön. 

 Myyntipäällikön vastuulla on myydä ja markkinoida AV-järjestelmäkokonaisuuksiamme sekä näihin liittyviä palveluita. Toimit osana myyntitiimiämme, jossa työskentelet samojen tehtävien parissa mukavien kollegoiden kanssa yleensä itsenäisesti, mutta myös yhdessä. Tarjoamme asiakkaillemme toimivia ratkaisuja, jotka mahdollistavat keskittymisen omaan työhön ilman huolta AV-järjestelmien toimivuudesta. Ratkaisumme voivat olla esimerkiksi neuvotteluhuoneita yrityksille, helppokäyttöisiä striimausjärjestelmiä kirkoille, suuria valonohjausjärjestelmiä risteilyaluksille, tai kuva-, ääni- ja valaistusratkaisuja teattereilla ja areenoille. 

Myyntipäällikkömme tekevät projektimyyntiä, joissa projektien pituus vaihtelee yhdestä kuukaudesta useita vuosia kestäviin projekteihin. Tehtäväsi on monipuolinen, vastuullinen ja kattaa projektimyynnin kaikki osa-alueet aina uusasiakashankinnasta asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen, sekä uusien projektien tarjouslaskentaan. Projektit elävät ja muuttuvat matkan varrella, joten projektimyyntipäälliköltä edellytämme aktiivista mukanaoloa koko projektin elinkaaren ajan. 

 Toivomme sinulta 

  • soveltuvaa teknisen tai kaupallisen alan koulutusta 
  • työkokemusta teknisestä myynnistä esimerkiksi ICT-alalta.  
  • näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä.  
  • mikäli sinulla on teknistä taitoa alalta, mutta ei vielä käytännön myyntikokemusta, koulutamme sinut mielellämme myyjäksi. Tärkeintä on aito innostus ja kiinnostus alaa kohtaan.  
  • innostunutta lähestymistä työtehtäviisi, hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä rakentaa ja ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita. 
  • Olet innovatiivinen ja kiinnostunut AV tekniikasta 
  • tuot uusia ideoita myynnin kehittämiseen innostaen muita 
  • Pidät myyntitilanteista, etkä arkaile puhelimeen tarttumista tai asiakkaiden tapaamista. 
  • Sujuva englannin kielen taito 

 Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on esimerkiksi digitaalisen kuvansiirtotekniikan ja äänentoistojärjestelmien osaamista sekä ymmärrystä niiden tekniikasta. Pystyt täten kertomaan tarvittaessa ei-tekniselle henkilölle ratkaisuistamme vakuuttaen heidät lopputuloksen laadusta.  

 Tämä tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa sekä mahdollisesti myös päämiesten luona ulkomailla. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja oma auto käytössäsi. 

Tarjoamme sinulle vakituisen, monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän, mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena, ja työskennellä erilaisten asiakkaiden ja projektien parissa. Tehtävässäsi sinulla on paljon vapautta ja muun myyntitiimin tuki- ja sparrausapu.  Olet osa yhtenäistä tiimiä ja työpanostasi arvostetaan. Lisäksi saat työyhteisön, jossa sinut otetaan ilolla vastaan ja jossa kokeneet työkaverit auttavat sinua pääsemään vauhtiin. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. 

 Rekrytoinnista vastaa HR kumppanimme Adiente Oy. Hae tehtävää osoitteessa www.adiente.fi ja liitä mukaan cv:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi. Haku tehtävään on nyt auki ja päättyy 20.1.2023. Tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten älä odota viimeiseen hakupäivään! Lisätietoja tehtävästä antaa Adienten toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck@adiente.fi tai 040 510 7700.