Barco CLICKSHARE CSE-200+ langaton esitysjärjestelmä

Tuotenumero N66573
Valmistaja Barco
Mallinumero CLICKSHARE CSE-200+
Valmistajan tuotenumero R9861521EU

Uusi CSE-200+ tarjoaa langattoman kuvan jaon nyt 4K tarkkuudella.

CSE-200+ on joustava langaton esitysjärjestelmäratkaisu pieniin ja keskikokoisiin kokoustiloihin. CSE-200+:n kautta voidaan jakaa kuva- ja äänisisältöä ClickShare-esitysjärjestelmään kytketylle näytölle (tai HDMI-projektorille) ja kaiuttimille samanaikaisesti kahdelta tietokoneelta tai Android/iOS-mobiililaitteelta. Niin yrityksen oma väki kuin vierailijatkin voivat kytkeytyä esitysjärjestelmään vain napin painalluksella. CSE-200+ -tukiaseman sisältävään pakettiin sisältyy vakiona kaksi USB-A-donglea (USB-C donglet saatavilla yksittäin erikseen). Samanaikaisesti käytössä voi olla 16 donglea, joista aktiivisina kaksi kerrallaan jaetulla näytöllä. CSE-200+ tukee AirPlayta ja Google Castia, ja virranjakelu onnistuu myös Ethernetin kautta (PoE+). Etupaneelissa lisäksi HDMI-input 1920x1080. Laite toimii itsenäisesti ilman yhdistämistä verkkoon.

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Suomen Kansallisbaletti

Suomen Kansallisbaletti

HC Andersenin pieni merenneito on saanut Suomen Kansallisbaletissa uuden tulkinnan, joka yhdistää ennennäkemättömällä tavalla niin kirjailijan tarinan merenneidon tarinaan, klassisen baletin nykytanssiin kuin lavastuksen, puvustuksen ja valot uuteen teknologiaan. Audico tapasi teoksen visuaalisesta puolesta vastanneen suunnittelijaryhmän ja keskusteli ratkaisusta.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Maailmanlaajuisesti toimivan teknologiayrityksen Barcon nimi on lyhennelmä Belgian American radio Corporationista.

Yrityksen historia ulottuu aina 1930-luvulle, jolloin yhtiö aloitti radioteknologian valmistuksen. Tästä lähtien Barco on tuottanut ja kehittänyt audiovisuaalisia ja viestinnällisiä tuotteita ja ratkaisuja, pysyen merkittävänä, ajantasaisena tekijänä vuosikymmenten ajan.

 

Belgiassa päämajaansa pitävä yritys on tunnettu niin turvallisuus-, viihde-, yritys- kuin terveydenhuoltoaloilla laadukkaana verkotettujen esitysteknisten laitteiden ja ohjelmistojen valmistajana. Barcon tuoterepertoaariin kuuluu projektoreiden, kuvan käsittelyn, LED-paneelien, videoseinien ja -monitorien, sekä valvomon hallintajärjestelmien kärkituotteet.

Audico on Barcon virallinen maahantuoja Suomessa ja valikoimasta löytyvät seuraavat tuoteryhmät:

Lisätietoja

Tuomas Tuomisto

Tuomas Tuomisto

Jukka Oksanen

Jukka Oksanen

Harri Leiva

Harri Leiva