Biamp Systems DEVIO SCR-25C WHITE Soft Codec neuvottelujärjestelmä

Tuotenumero N65374
Valmistaja Biamp Systems
Mallinumero DEVIO SCR-25C WHITE
Valmistajan tuotenumero SCR-25C

Devio on nykyaikaisten työpaikkojen yhteistyöväline, joka tuo Biampin koko kokoushuoneen audion pienempiin tiloihin. Ideasta, joka alkaa työpöydällä tai kopissa, tulee nopeasti spontaanin aivoriihen kohde. Keskustelun ylläpitämiseksi, osallistujen pitää pystyä saumattomasti siirtämään keskustelu työpöydältä ja laajentamaan se tiimihuoneeseen. Devio on luonnollinen laajennus siitä, miten ihmiset työskentelevät joka päivä ja miten sitä voidaan käyttää minkä tahansa näytön, asiakassovelluksen tai USB-kameran kanssa.

Saatavuus
Varastossa

Pyydä tarjous tuotteesta: Biamp Systems DEVIO SCR-25C WHITE Soft Codec neuvottelujärjestelmä

Artikkelit

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Harva on nähnyt Biampin tuotteitta, mutta suurin osa ihmisistä on kuullut niiden huikean toimintakyvyn: lentokentillä, tapahtuma-areenoilla, oikeussaleissa, kirkoissa, teattereissa, oppilaitoksissa ja yritysten neuvotteluhuoneissa. Biampin laitteet kuuluvat ympäri maailman aamusta iltaan vaativissa toimintatiloissa. Biamp on johtava DSP-pohjaisten äänimatriisien ja prosessoreiden tuottaja, joka kehittää ja valmistaa äänentoistojärjestelmiä. Biampin vahvuutena on toiminnan keskittäminen yhden katon alle softan kehityksestä ja tuotteen lähettämiseen loppukäyttäjälle. Tämä tiivis työskentely- ja kehitystapa yhdistettynä tehokkaaseen koulutukseen pitävät Biampin alansa kärjessä. Rakkaudesta ääneen, Biamp ei lakkaa kokeilemasta ja tekemästä mahdottomasta käytännöllistä.

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden