Biamp Systems P6-SM riippukaiutin, valkoinen

Tuotenumero N67265
Valmistaja Biamp Systems
Mallinumero P6-SM
Valmistajan tuotenumero P6-SMWHITE

Biamp Desono P6-SM riippukaiutin

Desono P6-SM on kompakti 2-tie riippukaiutin. Kaiuttimessa on 6,5” woofer, sekä 130-asteen suuntakuvio. Kiinnitysmekanismi mahdollistaa myös kaiuttimen suuntaamisen haluttuun suuntaan.

Saatavuus
Varastossa

Pyydä tarjous tuotteesta: Biamp Systems P6-SM riippukaiutin, valkoinen

Artikkelit

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Harva on nähnyt Biampin tuotteitta, mutta suurin osa ihmisistä on kuullut niiden huikean toimintakyvyn: lentokentillä, tapahtuma-areenoilla, oikeussaleissa, kirkoissa, teattereissa, oppilaitoksissa ja yritysten neuvotteluhuoneissa. Biampin laitteet kuuluvat ympäri maailman aamusta iltaan vaativissa toimintatiloissa. Biamp on johtava DSP-pohjaisten äänimatriisien ja prosessoreiden tuottaja, joka kehittää ja valmistaa äänentoistojärjestelmiä. Biampin vahvuutena on toiminnan keskittäminen yhden katon alle softan kehityksestä ja tuotteen lähettämiseen loppukäyttäjälle. Tämä tiivis työskentely- ja kehitystapa yhdistettynä tehokkaaseen koulutukseen pitävät Biampin alansa kärjessä. Rakkaudesta ääneen, Biamp ei lakkaa kokeilemasta ja tekemästä mahdottomasta käytännöllistä.

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden