Biamp Systems TESIRA TCM-1 Tesira TCM-1 ceiling microphone

Tuotenumero N63795
Valmistaja Biamp Systems
Mallinumero TESIRA TCM-1
Valmistajan tuotenumero TESIRA TCM-1

Biampin Tesira-järjestelmän uusin laajennus tarjoaa odotetun ja kattavilla beamtracking-ominaisuuksilla varustetun konferenssimikrofonivalikoiman.

Puheenvuoroja älykkäästi seuraava korkealuokkaisten kattomikrofonien tuoteperhe vähentää mikityksen tarvetta tarjoamalla entistä tarkemmin suunnattua, täyttä 360 asteen kattavuutta koko kokoustilaan. Valmistajan uutta beamtracking-teknologiaa

yödyntävä ratkaisu tunnistaa ja lukkiutuu äänilähteeseen jopa silloin, kun puhuja liikkuu.

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Harva on nähnyt Biampin tuotteitta, mutta suurin osa ihmisistä on kuullut niiden huikean toimintakyvyn: lentokentillä, tapahtuma-areenoilla, oikeussaleissa, kirkoissa, teattereissa, oppilaitoksissa ja yritysten neuvotteluhuoneissa. Biampin laitteet kuuluvat ympäri maailman aamusta iltaan vaativissa toimintatiloissa. Biamp on johtava DSP-pohjaisten äänimatriisien ja prosessoreiden tuottaja, joka kehittää ja valmistaa äänentoistojärjestelmiä. Biampin vahvuutena on toiminnan keskittäminen yhden katon alle softan kehityksestä ja tuotteen lähettämiseen loppukäyttäjälle. Tämä tiivis työskentely- ja kehitystapa yhdistettynä tehokkaaseen koulutukseen pitävät Biampin alansa kärjessä. Rakkaudesta ääneen, Biamp ei lakkaa kokeilemasta ja tekemästä mahdottomasta käytännöllistä.

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden