Biamp Systems TESIRA TCM-1 kattomikrofoni

Tuotenumero N63795
Valmistaja Biamp Systems
Mallinumero TESIRA TCM-1
Valmistajan tuotenumero TESIRA TCM-1

Biampin Tesira-järjestelmän uusin laajennus tarjoaa odotetun ja kattavilla beamtracking-ominaisuuksilla varustetun konferenssimikrofonivalikoiman. Puheenvuoroja älykkäästi seuraava korkealuokkaisten kattomikrofonien tuoteperhe vähentää mikityksen tarvetta tarjoamalla entistä tarkemmin suunnattua, täyttä 360 asteen kattavuutta koko kokoustilaan.

Valmistajan uutta beamtracking-teknologiaa hyödyntävä ratkaisu tunnistaa ja lukkiutuu äänilähteeseen jopa silloin, kun puhuja liikkuu.

Tuoteperheen malleina on esitelty ensimmäisinä beamtracking-DSP:llä varustettu AVB-kattomikrofoni TCM-1, edellistä kaksikanavaisella PoE+ -vahvistimella laajentava TCM-1A, sekä edellä mainituista kootun järjestelmän entistäkin kattavammaksi tekevä apumikrofoni TCM-1EX.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Biamp Systems TESIRA TCM-1 kattomikrofoni

Artikkelit

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Harva on nähnyt Biampin tuotteitta, mutta suurin osa ihmisistä on kuullut niiden huikean toimintakyvyn: lentokentillä, tapahtuma-areenoilla, oikeussaleissa, kirkoissa, teattereissa, oppilaitoksissa ja yritysten neuvotteluhuoneissa. Biampin laitteet kuuluvat ympäri maailman aamusta iltaan vaativissa toimintatiloissa. Biamp on johtava DSP-pohjaisten äänimatriisien ja prosessoreiden tuottaja, joka kehittää ja valmistaa äänentoistojärjestelmiä. Biampin vahvuutena on toiminnan keskittäminen yhden katon alle softan kehityksestä ja tuotteen lähettämiseen loppukäyttäjälle. Tämä tiivis työskentely- ja kehitystapa yhdistettynä tehokkaaseen koulutukseen pitävät Biampin alansa kärjessä. Rakkaudesta ääneen, Biamp ei lakkaa kokeilemasta ja tekemästä mahdottomasta käytännöllistä.

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden