Biamp Systems TESIRAFORTÉ AI DSP-audiomatriisi

Tuotenumero N19206
Valmistaja Biamp Systems
Mallinumero TESIRAFORTÉ AI
Valmistajan tuotenumero TesiraFORTE AI

Biampin TESIRAFORTÉ-sarjan DSP-audiomatriisien valikoimasta löytyy oikea vaihtoehto kaiken kokoisten kokoustilojen, yritysten, koulujen ja vastaavien kohteiden äänen reititys-, prosessointi- ja siirto tarpeisiin. TesiraFORTÉ AI on yleiskäyttöinen avoimen arkkitehtuurin audioprosessori, joka tarjoaa 12 analogista mikrofoni/linjatuloa ja 8 lähtöä, 8-kanavaisen USB-audioliitynnän sekä Gigabitin Ethern et-, RS-232- ja 4-pin GPIO -portit. Räkkiin asennettavassa 1U-laitteessa on kaksirivinen OLED-näyttö, ja asetukset ja ohjaus onnistuvat Ethernetin kautta. Muun muassa audion reitityksen ja mik sauksen sekä ekvalisoinnin ja viiveiden ohjaaminen tapahtuu intuitiivisella ohjelmistokäyttöliittymällä. TesiraFORTÉ AI on suositeltava perusratkaisu esimerkiksi koulujen saliääneen, kirkkoihin sekä m uihin pieniin ja keskisuuriin kohteisiin, joissa 12 x 8 -analogiliitännät riittävät.TesiraFORTÉ AI on digitaalinen äänipalvelin, jossa on 12 analogista tuloa ja 8 analogista lähtöä, ja siinä on jopa 8 kanavaa konfiguroitavissa olevaa USB-audiota.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Biamp Systems TESIRAFORTÉ AI DSP-audiomatriisi

Artikkelit

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Harva on nähnyt Biampin tuotteitta, mutta suurin osa ihmisistä on kuullut niiden huikean toimintakyvyn: lentokentillä, tapahtuma-areenoilla, oikeussaleissa, kirkoissa, teattereissa, oppilaitoksissa ja yritysten neuvotteluhuoneissa. Biampin laitteet kuuluvat ympäri maailman aamusta iltaan vaativissa toimintatiloissa. Biamp on johtava DSP-pohjaisten äänimatriisien ja prosessoreiden tuottaja, joka kehittää ja valmistaa äänentoistojärjestelmiä. Biampin vahvuutena on toiminnan keskittäminen yhden katon alle softan kehityksestä ja tuotteen lähettämiseen loppukäyttäjälle. Tämä tiivis työskentely- ja kehitystapa yhdistettynä tehokkaaseen koulutukseen pitävät Biampin alansa kärjessä. Rakkaudesta ääneen, Biamp ei lakkaa kokeilemasta ja tekemästä mahdottomasta käytännöllistä.

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden