Biamp Systems TESIRAFORTÉ AVB AI DSP-audiomatriisi

Tuotenumero N22702
Valmistaja Biamp Systems
Mallinumero TESIRAFORTÉ AVB AI
Valmistajan tuotenumero TesiraFORTE AVB AI

Biampin TESIRAFORTÉ-sarjan DSP-audiomatriisien valikoimasta löytyy oikea vaihtoehto kaiken kokoisten kokoustilojen, yritysten, koulujen ja vastaavien kohteiden äänen reititys-, prosessointi- ja siirto tarpeisiin. TesiraFORTÉ AVB AI tarjoaa 12 analogisen mikrofoni/linjatulon ja 8 lähdön sekä 8-kanavaisen USB-audioliitynnän lisäksi 128-kanavaisen digitaalisen AVB-audioverkon. Gigabitin Ethernet-, RS- 232- ja 4-pin GPIO -portit sisältävässä räkkiin asennettavassa 1U-laitteessa on kaksirivinen OLED-kosketusnäyttö, ja asetukset ja ohjaus onnistuvat Ethernetin kautta. Muun muassa audion reitityksen ja miksauksen sekä ekvalisoinnin ja viiveiden ohjaaminen tapahtuu intuitiivisella ohjelmistokäyttöliittymällä. TesiraFORTÉ AVB AI:n käyttökohteita ovat esimerkiksi kirkkosalit, joissa lukuisat hajautetu t I/O-pisteet saadaan katettua AVB:n kautta. TesiraFORTÉ AVB AI (tai AVB CI) tarjoaa ratkaisun myös silloin, kun halutaan hyödyntää TESIRA-järjestelmän uusia Beamtracking-konferenssimikrofoneja.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Biamp Systems TESIRAFORTÉ AVB AI DSP-audiomatriisi

Artikkelit

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Harva on nähnyt Biampin tuotteitta, mutta suurin osa ihmisistä on kuullut niiden huikean toimintakyvyn: lentokentillä, tapahtuma-areenoilla, oikeussaleissa, kirkoissa, teattereissa, oppilaitoksissa ja yritysten neuvotteluhuoneissa. Biampin laitteet kuuluvat ympäri maailman aamusta iltaan vaativissa toimintatiloissa. Biamp on johtava DSP-pohjaisten äänimatriisien ja prosessoreiden tuottaja, joka kehittää ja valmistaa äänentoistojärjestelmiä. Biampin vahvuutena on toiminnan keskittäminen yhden katon alle softan kehityksestä ja tuotteen lähettämiseen loppukäyttäjälle. Tämä tiivis työskentely- ja kehitystapa yhdistettynä tehokkaaseen koulutukseen pitävät Biampin alansa kärjessä. Rakkaudesta ääneen, Biamp ei lakkaa kokeilemasta ja tekemästä mahdottomasta käytännöllistä.

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden