Biamp Systems TESIRAFORTÉ CI DSP-audiomatriisi

Tuotenumero N19352
Valmistaja Biamp Systems
Mallinumero TESIRAFORTÉ CI
Valmistajan tuotenumero TesiraFORTE CI

Biampin TESIRAFORTÉ-sarjan DSP-audiomatriisien valikoimasta löytyy oikea vaihtoehto kaiken kokoisten kokoustilojen, yritysten, koulujen ja vastaavien kohteiden äänen reititys-, prosessointi- ja siirto tarpeisiin. TesiraFORTÉ CI on yleiskäyttöinen avoimen arkkitehtuurin audioprosessori, joka tarjoaa 12 analogista mikrofoni/linjatuloa Acoustic Echo Cancellation (AEC) -kaiunpoistolla, 8 analogilähtöä sekä 8-kanavaisen USB-audioliitynnän. Gigabitin Ethernet-, RS-232- ja 4-pin GPIO -portit sisältävässä räkkiin asennettavassa 1U-laitteessa on kaksirivinen OLED-kosketusnäyttö, ja asetukset ja ohjaus o nnistuvat Ethernetin kautta. Muun muassa audion reitityksen ja miksauksen sekä ekvalisoinnin ja viiveiden ohjaaminen tapahtuu intuitiivisella ohjelmistokäyttöliittymällä. TesiraFORTÉ CI on suositeltav a valinta esimerkiksi yritysratkaisuihin, joissa 12 x 8 -analogiliitännät riittävät, mutta järjestelmältä edellytetään edistyneitä videoneuvottelu-, etäkonferenssi- ja Skype-kokousvalmiuksia. TesiraFO RTÉ CI on digitaalinen audiopalvelin, jossa on 12 analogista tuloa ja 8 analogista lähtöä, ja jokaisella 12 sisääntulolla on Acoustic Echo Cancellation (AEC) -tekniikka.

Saatavuus
Varastossa

Pyydä tarjous tuotteesta: Biamp Systems TESIRAFORTÉ CI DSP-audiomatriisi

Artikkelit

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Harva on nähnyt Biampin tuotteitta, mutta suurin osa ihmisistä on kuullut niiden huikean toimintakyvyn: lentokentillä, tapahtuma-areenoilla, oikeussaleissa, kirkoissa, teattereissa, oppilaitoksissa ja yritysten neuvotteluhuoneissa. Biampin laitteet kuuluvat ympäri maailman aamusta iltaan vaativissa toimintatiloissa. Biamp on johtava DSP-pohjaisten äänimatriisien ja prosessoreiden tuottaja, joka kehittää ja valmistaa äänentoistojärjestelmiä. Biampin vahvuutena on toiminnan keskittäminen yhden katon alle softan kehityksestä ja tuotteen lähettämiseen loppukäyttäjälle. Tämä tiivis työskentely- ja kehitystapa yhdistettynä tehokkaaseen koulutukseen pitävät Biampin alansa kärjessä. Rakkaudesta ääneen, Biamp ei lakkaa kokeilemasta ja tekemästä mahdottomasta käytännöllistä.

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden