Henkilöstö ja sopimukset siirretään eikä fuusio vaikuta liiketoimintaan. Molemmat yritykset ovat Audico Holding Oy:n tytäryhtiöitä ja kuuluvat Audico-konserniin. Yhdistyneen yrityksen toimitusjohtajana toimii jatkossa Daniel Borg.

”Sulautuminen on osa konsernin strategista tavoitetta saavuttaa kasvu Pohjoismaissa. Osaamisen ja markkina-aseman vahvistuminen saavutettiin entisestään, kun liikevaihto ja henkilöstömäärä melkein kaksinkertaistuivat. Ruotsissa Audico Systems AB on nyt asettanut itsensä kattavaksi AV-integraattoriksi ja pystymme vastaamaan paremmin asiakkaiden vaatimuksiin", korostaa Audico Holding Oy:n toimitusjohtaja Harri Leiva.

”Innovaation voima ja uteliaisuus siitä, miten uudet tekniikat ja ratkaisut luovat uusia mahdollisuuksia parantaa ja mukauttaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on yrityksen liikkeellepaneva voima. Kykymme luoda räätälöityjä järjestelmiä on johtanut siihen, että pyrimme aina ylittämään korkeat odotukset ja olemaan luotettava ja omistautunut kumppani”, tiivistää Audico Systems AB:n toimitusjohtaja Daniel Borg.

 

Lisätiedot:

Daniel Borg, Managing Director Audico Systems AB, tfn +46 733 414 214, daniel.borg@audico.se

Harri Leiva, Managing Director Audico Holding Oy, tel. +358 44 555 9093, harri.leiva@audico.fi

 

Lehdistötiedote ruotsiksi ja englanniksi:

Release_AudicoSystemsAB_January2021_SE&EN