Cambridge Sound Management QT 600 keskusyksikkö

Tuotenumero N17530
Valmistaja Cambridge Sound Management
Mallinumero QT 600
Valmistajan tuotenumero QT600-EU

Cambridge Sound Managementin QT 600 on ihanteellinen keskusyksikkö keskikokoisista isoihin toimistorakennuksiin ja muihin tiloihin, joissa tarvitaan kustannustehokasta ja innovatiivista monialueista peittoäänijärjestelmää. Seinään tai laiteräkkiin asennettava QT 600 tarjoaa peittoäänen hallintaa kuudelle zonelle, yhteensä jopa yli 6600 m2 tilassa (max. 720 kaiutinta), ja parantaa esimerkiksi avokonttorin työskentelyolosuhteita lisäämällä viihtyvyyttä, työn tuottavuutta sekä yksityisyyden suojaa. Integroitu ratkaisu tarjoaa peittoääniteknologian yhteydessä kuulutus- ja musiikkitoistomahdollisuudet kahden Aux-tulonkautta. Laitteen ohjaus tapahtuu etupaneelista tai paikallisverkossa selainpohjaisella käyttöliittymällä.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Cambridge Sound Management QT 600 keskusyksikkö

Valmistajan infoteksti

Amerikkalainen Cambridge Sound Management valmistaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia ”direct field” -peittoäänijärjestelmiä, joiden asennus on helppoa ja nopeaa eikä käyttöönotto vaadi kalliita akustisia mittauksia.

Järjestelmä koostuu huomaamattomista kevyistä kattokaiuttimista sekä niiden toimintaa älykkäästi säätelevästä verkko-ohjausmoduulista. CSM-peittoäänijärjestelmä hyödyntää patentoitua äänensiirtotekniikaa: vierekkäiset kaiuttimet ovat aina eri vaiheessa, minkä avulla saavutetaan ihanteellinen peittoääni kaikissa tilanteissa. Järjestelmän avulla pystytään maskaamaan tilan akustiikasta aiheutuvia häiriöitä sekä lähiympäristössä kuuluvaa puheääntä ilman monimutkaista järjestelmäsuunnittelua ja säätämistä.

Direct field -periaatteella toimivassa ratkaisussa saavutetaan tasainen peittoääni halutulle alueelle ilman ohivuotoja, jolloin vältytään perinteisempiä järjestelmiä vaivaavilta äänenvoimakkuuden ja taajuusvasteen voimakkailta vaihteluilta.

Eleganttia ja älykästä teknologiaa hyödyntävä CSM-peittoäänijärjestelmä säästää esimerkiksi maisemakonttorin suunnittelu- ja rakennuskustannuksia sekä parantaa tutkitusti olosuhteita lisäämällä työskentelymukavuutta, työn tuottavuutta sekä yksityisyyden suojaa luottamuksellisissa keskusteluissa. Cambridge Sound Management on osa Biamp Groupia.

Lisätietoja

Jyri Hiltunen

Jyri Hiltunen

Tuomas Tuomisto

Tuomas Tuomisto