Uusimmassa Audicon CASE-asiakaslehdessä esitellään eläkelaitos Kevan hillittyä tyyliä ja huipputekniikkaa sekä Helsingin kaupunginvaltuuston istuntosalin uutta kokousjärjestelmää. Wasa Teater -teatteri on käynyt läpi mittavan ääni- ja valotekniikan kokonaisuudistuksen ja on hankkinut muun muassa äänentoiston uusimpia virtauksia edustavan L-Acoustics L-ISA -järjestelmän ensimmäisenä Pohjoismaissa. Leppävaarankäytävässä voi nauttia kauniista valotaiteesta ja junaliikenteestä vastaavalla Finrailillä on seitsenvuotinen valvomoiden puitesopimus Audicon kanssa.

Kuulumisia Audicolta: Audico Technology on panostanut laadunhallintaan ja ympäristönsuojeluun johtamisjärjestelmien avulla. ISO-sertifikaateista voit lukea lisää sivulla 15. Audicon näyttöteknologian asiantuntijat kertovat lehdessä kattavasti, miten käyttötarkoitus ja sisältö vaikuttavat oikean kuvapintaratkaisun valintaan, jolloin suurelle investoinnille saa parhaiten vastinetta. Asiasta lisää sivuilla 8-11. Pitkää uraa AV-alalla ja Audicolla tehnyt Mikko Tenhunen kertoo myynnistä ja suunnittelusta 30 vuoden kokemuksellaan CASE-lehden henkilökuvassa sivulla 26.

CASE ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja kokoaa Audicon referenssejä ja mielenkiintoisia kohdekuvaksia yksiin kansiin. Maksuton lehti jaetaan postitse avainasiakkaillemme. Mikäli haluat liittyä lehden postituslistalle tai perua tilauksen, ilmoita toiveesi osoitteeseen case@audico.fi

Sähköisen version CASE-asiakaslehdestä voit lukea täältä.
Inspiroivia lukuhetkiä!