Sports Bar tarjoaa joka päivä kansainvälisiä urheiluelämyksiä laajan kanavantarjonnan ja 30 sporttinäytön voimin. Urheiluhuumasta nautitaan huippunäytöiltä joko yhdessä isolla jengillä tai privaatisti omalla porukalla. Sports Barista voi varata omalle porukalle loosin itseä kiinnostavan ottelun seuraamiseen.

Sports Barissa järjestetään myös säännöllisesti erilaisia tapahtumia. Game Night by Urheilulehti yhdistää toisiinsa urheilun suorat lähetykset ja niihin erottamattomasti kuuluvat intohimoiset urheilukeskustelut. Game Night -iltoina Sports Barin kisastudiossa seurataan urheilutapahtumia livenä jättiscreenillä, ja otteluiden ja urheilutapahtumien ympärillä käydään mieltä ravistelevaa keskustelua - niin ennen otteluita, otteluiden aikana kuin otteluiden jälkeenkin. Urheilulehden asiantuntijoiden lisäksi Game Nighteissa nähdään eri lajien sanavalmiita asiantuntijoita, pelaajia, valmentajia ja muita laji-ihmisiä.

Audico Systems on toimittanut Casinon Sports Bariin kattavan ääni-, video- ja ohjausjärjestelmän. Järjestelmä sisältää eri kokoisia laadukkaita ja tyylikkäitä ammattitason näyttöjä sekä taustaprojisoidun jättiscreenin, joka on toteutettu kahdella Panasonicin PT-DZ870 EKJ projektorilla hyödyntäen Panasonicin uusinta lähiprojisointioptiikkaa.

Varattavat loosit ovat varustettu omilla näytöillä sekä omilla kaiuttimilla, joita voidaan ohjata looseista integroiduilla 4” kosketuspaneeleilla, jolloin asiakkaat voivat itse valita, mitä urheilutapahtuma he haluavat seurata. Järjestelmän sydän ja keskuslaitteena toimii LightWare 64x64 matriisikehikko, jossa hyödynnettiin erilaisia digitaalisia input/output-kortteja eri ohjelmalähteitä ja lavan kuvaa varten. LightWaren kanssa videoprosessoinnista näytöille ja projektorille huolehtii Picturallin Octo-järjestelmä.

Sports Barissa on jättiscreenin yhteydessä lava erilaisia pienimuotoisia livetilaisuuksia varten. Lavan videokuvan saa myös siirrettyä ravintolan kaikille näytöille. Lavan äänentoisto on toteutettu Bosen tyylikkäillä ja tehokkailla linjasäteilijä pilarikaiuttimilla, myös ravintolan tausta-äänentoisto on toteutettu laadukkaalla Bosella. Mikrofoneissa käytössä on Sennheiserin 2000-sarja.

Koko ravintolan järjestelmää ohjataan AMX-ohjauslogiikalla. Laaja ja joustava järjestelmä on ohjelmoinniltaan vaativa, silti erittäin helppokäyttöinen. Kaikki esitystekniset toiminnot sekä valaistus ohjataan AMX MXT 10” kosketusnäytöltä. Koko järjestelmä on digitaalinen ja toimii teräväpiirtona.

Kuvat: Kuvatoimisto Kuvio Oy